Facademaling – Få 3 tilbud til foreningen

Facademaling skal give fornyelse til bygningen og samtidig være holdbart og beskytte ejendommen mod vind og vejr mange år frem.

 • Nemt – Indsend opgaven online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Malerfirmaer i hele landet

Maling af andelsboligforeningens facade

Trænger foreningens facader til maling, er det en god idé at benytte professionel hjælp fra erfarne facademalere. Få rådgivning fra fagfolk, inden I beslutter jer for maling af facaden – det kan selvfølgelig være en maler, men også en murer eller en bygningsrådgiver kan hjælpe jer, for eksempel med at pudse facaden op. Noget murværk kan males, men ellers er det især pudsede facader – filtsede og vandskurede – samt ydermure af beton, der males. Send jeres opgave ind nu og modtag tre gratis og helt uforpligtende tilbud på facademaling af foreningens mure.

Forny facaden – Bestil tre tilbud på maling af facaden »

Vælg den rette type maling

Maling til facader kræver unikke egenskaber for at kunne modstå vind og vejr. Den forkerte maling kan nemlig give problemer med afskalninger, løs puds og fugt i muren. Hvilken type maling, facaden skal males med, afhænger af flere ting:

 • Facadens tilstand
 • Fugtforhold
 • Tidligere behandlinger
 • Hvordan I ønsker, at facaden skal se ud

Facademaling og fugt

Facademalingen skal være, det man kalder ”diffusionsåben maling”. Det vil sige, at muren skal kunne ånde – fugt skal kunne slippe ud gennem malingslaget. Ellers hober fugten sig op og kan få maling og puds til at løsne sig. Samtidig skal malingen selvfølgelig være vandtæt i forhold til regn og anden påvirkning med vand udefra.

Behandling af facaden før maling

Facaden skal afrenses og eventuel have forskellige overfladebehandlinger, før den males. Det beskytter bygningen mod nedbrydning og fugt. I skal sikre jer, at pudset er sammenhængende og sidder godt fast. Facaden er udsat for vind og vejr, bilos, alger og snavs. Derfor skaller maling og puds af, facaden får frostsprængninger og brydes ned, hvis det ikke er sidder godt nok fast.

Så nemt er det at få tilbud på facademaling

Søger jeres andelsboligforening hjælp til maling af facaden? Få tre uforpligtende tilbud fra firmaer, der specialiserer sig i facademaling og facaderenovering. Send en beskrivelse af jeres opgave ind, så modtager I hurtigt tre tilbud på facademaling – det er nemt, gratis og helt uforpligtende.

Bestil tre tilbud på facademaling »

Se hvor simpelt foreningen får 3 tilbud på facademaling

Beskriv kort din byggeopgave, som du ønsker at få udført

Vores serviceafdeling, kontakter dig telefonisk

Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

Beskriv kort din byggeopgave, som du ønsker at få udført

Det siger andre andelsboligforeninger
 • Det gik let og smertefrit. Vi sendte en ret specificeret forespørgsel ud på, hvad vi søgte hos en valuar og fik leveret nogle tilbud indenfor dette.
  AB Paludan Müllers Vej 5-7
 • Det har været fint, der var respons og vi fik 3 tilbud på dørtelefoner. Oplevelsen var at det fungerede. Vi fik de tilbud vi havde bedt om.
  Andelsforeningen Dronningensgade 15
 • Jeg var meget positivt overrasket over, at der var en person, der ringede og uddybede opgaven. Det er jo en gratis service. Det gav os mulighed for, at få overblik over prisniveauet på opgaven.
  AB Nørrebrogade 66-70
Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud