Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Køb af tørreloft til etablering af ny andelsbolig

Jeg har fået mulighed for at byde på et tørreloft, hvor der kan etableres en god lejlighed. Jeg vil spørge hvordan man rent juridisk håndterer det? f.eks. hvordan prissættes det rå tørreloft? Hvad er rimeligt at jeg skal tilbyde foreningen til gengæld? Jeg forestiller mig, at min lejlighed bliver en lejlighed på linie med de øvrige i foreningen. dvs. at jeg bør have samme vilkår som de øvrige (andelskrone, husleje etc). Dog kan det jo sagtens være muligt, at min har en større andelsværdi, eftersom den skal nyetableres (for min regning)og derfor vel ikke bør afskrives over tid? hvad er problemerne i dette for foreningen? Jeg synes at projektet er både enkelt og ligetil, men alligevel har nogle indbyggede problematikker der gør det lidt uoverskueligt at finde ud af, om der er tabere i sådan en sag

Vores svar fra

 
Dit spørgsmål omfatter for mange momenter som jeg ikke kender.
 
Du bør henvende dig til en boligadvokat og gennemgå vedtægter og generalforsamlingsreferater.
 
Prtisen for andelen må jo også vurderes udfra hvormeget det koster at indrette lejligheden.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.