Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Sælg tørreloftet og få en gratis tagrenovering

Mange boligforeninger har forvandlet en dyr renovering til en indtægt ved at sælge deres tørrelofter/loftsrum til entreprenøren bag deres renovering. Kort sagt kan foreningen eksempelvis bytte tørreloftet med et nyt tag.

  • Nemt – Indsend opgaven online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Leverandører i hele landet
Se hvor enkelt det er

Mange andelsboligforeninger har ubenyttede tørrelofter, der med fordel kan anvendes som tagboliger. Ubrugte tørrelofter kan derfor være en vigtig indtægtskilde for andelsboligforeningen hvis de ”byttes” væk for en renovering af ejendommen.

Flere og flere andelsboligforeninger har med stor succes vendt en dyr renovering til en indtægt for boligforeningen ved at sælge deres tørrelofter/loftsrum til entreprenøren bag deres renovering. Hvad end der er tale om en udskiftning af tag, etablering af elevatorer eller facaderenovering, så er der mulighed for at bytte tørrelofter eller loftsrum for en renovering.

Tørloftet kan byttes væk til det meste

Tørrelofterne byttes ofte væk i forbindelse med renovering af ejendommens tag, da en udskiftning af foreningens tag er hensigtsmæssig at lave i forbindelse med etablering af taglejligheder. Der er også firmaer, der tilbyder at etablere elevatorer i foreningens ejendom, udskifte faldstammer, isolere ejendomme, udføre facaderenoveringer , etablere et vaskeri eller udskifte vinduer og døre i ejendommen ved et bytte for tørlofterne.

På andelsportal.dk har vi flere samarbejdspartnere, der har erfaring med at etablere tagboliger i loftsrum. Ønsker I at høre mere om jeres andelsboligforenings mulighed for at frasælge jeres tørrelofter, så indsend en beskrivelse af projektet og vi sørger for at I får tilbud på jeres tørrelofter fra vores leverandører.

Etablering af tagboliger er økonomisk rentabelt

Etablering af boliger på tørrelofterne eller loftsrum øger ejendommens værdi og dermed også andelsboligernes værdi. Renoveringen, som tørlofterne betales med medfører en værdistigning i ejendommen, som dermed også kan påvirke andelskronen positivt.

Etablerer man beboelse i tagboligerne vil man typisk få højere indtægter i ejendommen, da beboere i de nye tagboliger også skal bidrage til ejendommens fælles udgifter, som varme, vand, renovation, vedligeholdelse og rengøring.

Tagboliger på tørrelofterne reducerer varmeregningen

Etablering af tagboliger på tørrelofterne kan ydermere resultere i betydelig lavere varmeregning. Loftet vil nemlig blive bedre isoleret og der vil være flere beboere i bygningen, der deles om den fælles varmeregning.

Hvordan får man tagboliger på tørreloftet?

Ønsker man i andelsboligforeningen at etablere tagboliger på foreningens tørrelofter mod en renovering af andelsboligforeningens ejendom, så skal man først have en entreprenør, som ønsker at ”købe” tørrelofterne. Typisk vil man invitere entreprenør med på en generalforsamling, hvor de kan fortælle om det mulige projekt, og hvor man i foreningen kan stemme om, man synes at et frasalg af tørrelofterne er en god idé.

Når tørrelofter byttes med en renovering vil entreprenøren, som etablerer taglejligheder på tørrelofterne indgå byttehandlen med henblik på at etablere en ejerforening for at kunne handle med de nye ejerboliger. Der etableres som regel en ejerforening, da udgifterne ved at etablere tagboliger er så store, at det kun er økonomisk rentabelt, hvis entreprenøren kan sælge ejerlejlighederne uden at være begrænset af maksimalpriser.

Få tilbud på jeres tørrelofter nu – det er gratis, det er nemt og uden forpligtelser for jer. Send en kort beskrivelse ind og modtag uforpligtende tilbud fra udvalgte leverandører.

Fordele ved at bytte tørrelofter for en renovering af ejendommen:

  • Udgifter til varme, vand, renovation, vedligeholdelse og rengøring deles mellem flere beboere
  • Mere værdi til andelsboligforeningen
  • En lavere varmeregning, når lofter bliver isoleret og beboere flytter ind
  • En stigning i andelskronen
  • En flot og nyrenoveret ejendom med vinduer i taget
  • En stigning i andelskronen

Sådan får jeres forening tilbud på udnyttelse af tørreloftet

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Det siger andre andelsboligforeninger

AB Paludan Müllers Vej 5-7

Det gik let og smertefrit. Vi sendte en ret specificeret forespørgsel ud på, hvad vi søgte hos en valuar og fik leveret nogle tilbud indenfor dette.”

Andelsforeningen Dronningensgade 15

Det har været fint, der var respons og vi fik 3 tilbud på dørtelefoner. Oplevelsen var at det fungerede. Vi fik de tilbud vi havde bedt om.

AB Nørrebrogade 66-70

“Jeg var meget positivt overrasket over, at der var en person, der ringede og uddybede opgaven. Det er jo en gratis service. Det gav os mulighed for, at få overblik over prisniveauet på opgaven.”

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere