Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Hylende hund

Jeg er 72 år og føler total afmagt. Siden end sept. har jeg været plaget af en højt hylende og gøende hund i lejligheden under min stue. Jeg er blevet syg af støjen, som er timevis hver dag, også de fleste weekender, og jeg har været sengeliggende det meste af vinteren, da støjen umuliggør ophold i min stue; jeg har bl.a. diagnosen tinnitus og lydfølsomhed. Hvor kan jeg søge hjælp, når underboen er ligeglad og blot kalder mig en sur dame, og bestyrelsen ikke svarer på mine talrige bønner om hjælp, og politi og dyreværn ikke kan gøre noget? Visitator fra pensionskontoret har i 1 1/2 time oplevet, hvordan støjen umuliggør alm. samtale og stresser mig, men visitators skriftlige henvendelse er også ignoreret. Er der slet ingen hjælp at finde?

Vores svar fra

Hvis ikke bestyrelsens umiddelbart svarer på dine henvendelser, bliver du efter min opfattelse nok nødt til at kontakte advokat for at se, om denne kan presse foreningen og bestyrelsen til at tage de nødvendige skridt for at få bragt problemet til ophørt.

ADVODAN Glostrup

Hans Christian Færch
Advokat
ADVODAN | Glostrup Torv 6-10 | 2600 Glostrup | Denmark

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.