Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Brug det sikre netværk i din andelsboligforening

Alle andelsboligforeninger har brug for et netværk til at drive foreningen og sikre, at der er styr på økonomi og vedligeholdelse af ejendommen. Men hvad kan man bruge et sikkert netværk til, og hvem er de vigtigste aktører at samarbejde med, når man driver en andelsboligforening? Få svaret i artiklen.

Lad os slå det fast med det samme. En god og sund andelsboligforening kan ikke fungere uden et sikkert og stabilt netværk. Man har brug for en bank, en revisor, en ingeniør, en administrator og andre relevante aktører – alle med det formål at drive foreningen på bedste vis.

Hvorfor et sikkert netværk?

Det sikre netværk er et netværk at vigtige personer, som en andelsboligforenings bestyrelse samarbejder med og er i løbende dialog med. Det kan omhandle optagning af realkreditlån til nye vinduer, en revisoropgave eller for eksempel en ekstraordinær generalforsamling. Denne type opgaver kræver, at foreningen samarbejder med dygtige aktører, der ved, hvad de har med at gøre. I den forbindelse er det vigtigt, at bestyrelsen er bevidst om, at de har et ansvar for at drive foreningen, hvilket de ikke kan alene, men kun i et godt samarbejde med kompetente samarbejdspartnere.

Uanset hvad det drejer sig om, kan en andelsboligforening ikke undvære et godt og sikkert netværk. Sidder man i bestyrelsen, er det vigtigt, at medlemmerne er bevidste om dette, og man ikke mindst plejer det gode netværk. Det gør det meget nemmere at løse de opgaver og udfordringer, der kommer, hvad enten det er en bankopgave eller en mindre viceværtopgave.

Brug netværket

Har man et godt forhold til sit netværk, bevarer en dialog, så er det nemmere at drive en andelsboligforening. Derfor er det vigtigt, at bestyrelsen bruget netværket, da det sidder inde med en viden og kompetencer, som foreningen har brug for at trække på indimellem