Tilpassede fjernvarmeanlæg: En fordel for pengepungen og klimaet

Varmeløsninger er en kompleks sag, specielt for foreninger, hvor det egentlige behov ikke nødvendigvis lige er til at gennemskue. Tilpassede fjernvarmeanlæg kan være med til, at netop din forening kan spare en masse penge og samtidig gøre et bidrag i vores fælles kamp for et bedre klima. Gemina Termix sidder på den markedsledende position i produktionen af de tilpassede fjernvarmeanlæg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

 

Gemina Termix tilbyder fjernvarmeløsninger til alt fra private, til erhverv og andelsboligforeninger. Virksomheden er førende på markedet inden for tilpassede fjernvarmeløsninger, og ved netop hvordan din andelsboligforening kan få ekstra penge på lommen, og samtidig hjælpe klimaet.

Renovering med henblik på energibesparelser

Boligselskabet AKB, som har fået installeret Termix Fjernvarmeunits, har foretaget en undersøgelse af varmekonceptet i forbindelse med et renoveringsprojekt i Herlev, hvor det viste sig, at den allerede tilknyttede rørføring ville kunne bruges i en ny, decentraliseret installation, der var baseret på brugsvandsvekslere i stedet for varmtvandsbeholdere med en deraf følgende besparelse.

Tilpassede fjernvarmeunits er kort sagt en mere energirigtig løsning, der har ført til en stor række af fordele for beboerne i ejendommen. Beboerne har tidligere været drevet af en varmeforsyning, der konstant har måtte køre på en fremløbstemperatur på 75 grader for at sikre varmt brugsvand. Gennem den nye løsning med fjernvarmeunits fra Gemina Termix, der kører lavtemperaturdrift = 55 °C, har de opnået en betydelig besparelse både ift. økonomi og miljø.

Dette er en del af konceptet Individuelt Miljøvenligt Energikoncept (IME), hvor fjernvarmeunitten er baseret på lavtemperaturdrift og er fuldisoleret iht. DS452, hvorved der opnås en reduktion af varmetabet på op til 81 procent.Rasmus Beckmann fra Gemina Termix

Fjernavrme

Hækmosen i Herlev har fået nye fjernvarmeanlæg.

Energiforbruget bliver reduceret med 25 procent

Efter implementeringen af det nye IME-system, var der en besparelse på hele 25 procent at hente for beboerne i Boligselskabet KAB. ”Vores system bliver altså en direkte løsning, der både er til gavn for pengepungen på den længere bane og samtidig er en stor gevinst for klimaet, der i fremtiden vil være foruden det unødvendige energispild,” forklarer Gemina Termix.

Med særskilte målere i hver lejlighed gives en større gennemsigtighed og en bedre kontrol af forbruget til både opvarmning og varmt vand for de individuelle beboere.

Fordelagtigt i længden

KAB administrerer mere end 50.000 boliger, hvorfor driftssikkerhed er en hovedfaktor for at opretholde en tilfreds beboerbase. Letheden i IME-systemløsningen som installation, løfter klart varmeløsningen i vejret, og gør det til en af de mest driftssikre og velfungerende løsninger, specielt til boligselskaber, andelsboligforeninger og bofællesskaber.

”Det skal være nemt, det skal virke, det skal holde, og det skal være en god løsning for miljøet. Og de fire ting har KAB fået opfyldt til fulde,” lyder det fra Rasmus Beckmann fra Gemina Termix.

Fjernavrme

Termix VMTD opbl. fjernvarmeunit i en ny optimeret udgave.

Tilpassede fjernvarmeanlæg til din andelsboligforening
Kontakt din lokale VVS-installatør og hør meget mere om mulighederne for et tilpasset fjernvarmeanlæg til netop din andelsboligforening. Du kan også læse mere på Gemina Termix hjemmeside.
Om forfatteren: Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.
Skriv en kommentar