Reparer kloakkens rør med strømpeforing – og spar penge

Hos J&J Kloak og Belægning ApS får jeres andelsboligforening en skræddersyet serviceaftale. Vi er en autoriseret kloakvirksomhed, der med den rette certificering løfter en bred vifte af kloakopgaver fra start til slut. Her deler vi vores viden om, hvorfor strømpeforing er vigtig for jer at vedligeholde.

Hos J&J Kloak og Belægning ApS hjælper vi boligforeninger på hele Sjælland med kloakopgaver. Når kloakken driller eller rotterne flytter ind, så rykker vi ud til opgaver store som små og med øje for re-etablering efterlader vi først opgaven, når alt står snorlige. I denne artikel vil vi gerne gøre jer klogere på, hvorfor strømpeforing af foreningens kloakker er vigtig at indtænke i vedligeholdelsesplanen.

Hvad er strømpeforing

Strømpeforing er en effektiv og billigere måde at renovere faldstammer og kloaksystemer på. En strømpeforing gør det muligt at skabe et nyt kloakrør inde i det gamle. Det gør strømpeforing til et fordelagtigt alternativ til den almindelige kloakrenovering. Det er en metode, der både kan bruges i forbindelse med renoveringsopgaver, eller hvis en kloak eller et rør helt skal lukkes.

Minimum 50 års holdbarhed

Efter strømpeforingen anbefaler vi altid, at I får lavet en TV-inspektion for at få dokumentation på, at alt er som det skal være. Det tilbyder vi altid for at sikre, at foreningen har en løsning, som holder i rigtig mange år. Faktisk holder strømpen minimum 50 år, men den kan ofte holde i helt op til 80 år.

Få en fast vedligeholdelsesaftale

Jeres andelsboligforening vil spare mange penge, hvis I indtænker vedligeholdelse af jeres kloakker i vedligeholdelsesplanen. Med en fast vedligeholdelse af kloakkerne undgår i nemlig dyre og pludselige renoveringer og kan komme problemerne i forekøbet.

Kontakt J&J Kloak og Belægning ApS
Ønsker I at vide mere om mulighederne for at reparere en kloakledning på ejendommen ved strømpeforing, er du velkommen til at ringe på telefon 22 41 85 80 eller 22 51 85 80, ligesom du kan skrive en e-mail til [email protected].
Andelsportal.dk
Om forfatteren: Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.
Skriv en kommentar