Spar penge med en revneforsegling

Får andelsboligforeningen ikke gjort noget ved revner i asfalten, kan det koste dyrt. Er der revner i asfaltbelægningen, vil regnvandet sive ned til de underliggende bærelag og gøre skaden endnu større med bæreevnesvigt, der accelerer nedbrydningen. Og det kan koste andelsboligforeningen dyrt. Heldigvis kan disse skader forsinkes med en revneforsegling, som er en let og billig løsning for din forening.

Fordelene er mange

Pankas, der siden 1939 har udført asfaltbelægning i det ganske land, uddyber hvad din andelsboligforening kan forvente, hvis I får revneforseglet den ødelagte asfalt:

  • Beregnet til lukning af 2 – 10 mm brede revner i veje, stier og pladser
  • Et holdbart og effektivt stop for nedtrængning af vand
  • Der kan revneforsegles hele året, så længe det er tørvejr
  • Der kan åbnes for trafik, straks efter at arbejdet er udført
  • Omkostningsbesparende vedligeholdelse

Revneforsegling er altså en effektiv måde at forsegle revner og fuger på, så regnvandet ikke længere får adgang til underlaget. Nedbrydningen af asfaltbelægningen stoppes og levetiden forlænges betydeligt.

Se hvordan det ser ud, når Pankas regneforsegler her:

0 billeder
Vis i fuld skærm

 

Pankas A/S vurderer gerne jeres veje
Hos PANKAS A/S arbejder de ud fra en vision om at være kundens fortrukne samarbejdspartner med konkurrencedygtige priser. De er specialister i asfaltbelægninger til hvilket som helst formål samt vedligeholdelse af veje.

De er også klar til at hjælpe jeres andelsboligforening. Spar penge i fremtiden og kontakt en fagmand fra Pankas A/S til eftersyn af jeres belægning. Skriv til Pankas A/S på: [email protected] eller indsend jeres forespørgsel på deres hjemmeside, og få en uforpligtende pris på foreningens asfaltarbejde.

Andelsportal.dk
Om forfatteren: Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.