2 råd til malerarbejdet fra den professionelle maler

Hos Malerfirma HR ApS er vi specialister i renovering af opgange og istandsættelse af flyttelejligheder. Hurtigt og effektivt arbejde er vores varemærke, og de gode resultater er vores bedste reklame. Her deler vi ud af vores bedste råd til malerarbejdet i din andelsbolig eller andelsboligforening.

Hav tanke for andelshaverne, når fællesarealerne skal males

Malerfirma HR ApS rykker ud på sager store som små i landets andelsboligforeninger. Et af de mest almindelige malerarbejde i andelsboligforeninger er renovering og maling af trappeopgange. Derudover er vores erfaring af maling af vinduerne udvendigt og facademaling nogle af vores mest efterspurgte opgaver, når vi rykker ud til andelsboligforeningerne med malerspand og kvalitetspensel. Om malersagen er stor elller lille lyder vores første råd:

“Husk at have omtanke for andelshaverne”

Her er det vigtigt at have øje for malermesterens indstilling til andelshaverne, når firmaet besøger andelsboligforeninger for at måle op til tilbuddet. For sidder du i bestyrelsen, kan du hurtigt blive upopulær, hvis du er med til at vælge en malermester, der ikke har forståelse for, at andelshaverne skal bo i ejendommen, mens arbejdet foregår.

Derfor går vi hos Malerfirma HR ApS meget op i grundig afstemning inden opstarten, at rydde op efter os selv og informere alle om projektets forløb. Og så lover vi, at vi overholder de aftalte tidsfrister.

Vælg en professionel maler for holdbare resultater

Om det er den private andelsbolig, der trænger til en kærlig hånd eller fællesarealerne, så er det vigtigt, at I finder en maler, som har styr på det professionelle håndværk. Selvom man måske ikke tror det, så er det at vaske ned, slibe, fuge og grunde nemlig alfa og omega for et holdbart resultat i fremtiden.

Vi er klar med uforpligtende rådgivning

Søger jeres andelsboligforening gode råd eller et uforpligtende tilbud på en maleropgave, så er I meget velkommen til at kontakte os hos Malerfirma HR ApS. I kan finde billeder af tidligere maleropgaver for foreninger og private på vores facebookside her.

Vi er også klar med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. Ring 2627 5195 på eller skriv på: [email protected], så vender vi hurtigt retur!

Andelsportal.dk
Om forfatteren: Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.
Skriv en kommentar