Flere og flere andelsboligforeninger takker ja til elevator

Flere og flere ejendomme i byerne får installeret elevatorer – og med god grund. Fordelene ved en elevator er mange, og det får flere og flere boligforeninger øjnene op for. Lige nu melder Altan.dk nemlig om rekordstor efterspørgsel og daglige henvendelser fra andelsbolig- og ejerforeninger i hele landet.

I øjeblikket er Altan.dk i gang med 15 elevatorprojekter rundt om i landet. Efterspørgslen på elevator i ældre bygninger er nemlig stødt voksende, og især elevator på bagtrappen vinder frem. Altan.dk, der har installeret elevatorer i ældre bygninger gennem de sidste syv år, oplever særlig stor efterspørgsel fra landets andelsbolig- og ejerforeninger.

“Der har været enorm ny efterspørgsel. Vi har haft meget travlt med at være ude og besøge andelsforeninger, ejerforeninger og udlejere, som er blevet nysgerrige efter at etablere en elevator”, fortæller Søren Faebo, elevator-konsulent i Altan.dk til DR Nyheder.

Se Altan.dks nye elevator i deres showroom
Kom forbi A-HUSET, Altan.dks showroom i København, og prøv den spritnye elevator, der er installeret inde i showroomet. Læs mere her.

Fremtidssikre andelsboligforeningen med en elevator

Udover at gøre hverdagen lettere for andelsboligforeningens beboere er en elevator også med til at fremtidssikre lejlighederne og øge andelsboligforeningens værdi.

Hos Altan.dk oplever de særligt, at evnen til at skræddersy elevatoren til den enkelte ejendom gør elevatoren til en populær investering. Andelsboligforeningen kan nemlig både få elevatoren etableret på bagtrappen, hovedtrappen og udvendigt.

Læs mere om elevatorer i andelsboligforeningen

Ønsker andelsboligforeningen at få etableret en elevator koster det mellem 1,8 og 2 millioner kroner. En pris, der ikke afskrækker foreningerne, og som på den længere bane tjener sig selv ind.

Danmark er stadig et elevator-uland

Selvom interessen for elevatorer er støt stigende, sakker Danmark stadig bagud. I dag er det kun 7-10 procent af opgangene i København, som har elevator, vurderer Casper G. Knudsen adm. direktør hos Altan.dk. Og derfor er der rum for mange flere elevatorinstallationer i fremtiden.

Vil I høre mere om elevator til jeres forening?
Altan.dk indbygger elevatorer i byens ældre etageejendomme, og klarer alt lige fra første besigtigelse til det sidste tjek. Som de eneste løfter firmaet hele processen fra tilbud og projektering til transformering og efterfølgende service, hvilket letter processen for foreningerne og sikrer en professionel løsning. Kontakt Altan.dk her.
Elevatorer kan tage mange former og tilpasses den enkelte ejendom

0 billeder
Vis i fuld skærm
Andelsportal.dk
Om forfatteren: Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.