Vejen til drømmebadeværelset er blevet lettere og bedre

Du kender det allerede fra køkkenbranchen: Showrooms, hvor du kan se og føle på de mange forskellige løsninger samt designe dit køkken med 3D-tegninger. En løsning, der ikke længere er begrænset til køkkener. Badmodul A/S har nemlig åbnet deres showroom, hvor du og deres eksperter i fællesskab kan designe dit drømmebadeværelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

 

Mange idéer og endnu flere valgmuligheder. Det er ofte realiteten, når man pønser på at få renoveret badeværelset. Hvilken stil skal man vælge? Messing eller sølv, fliser eller linoleum? Mulighederne er uendelige. Dertil skal man så også finde de rette håndværkere til at udføre arbejdet. Når køkkenet skal laves, er der rig mulighed for at finde hele løsninger hos forskellige køkkenleverandører, hvor de hjælper med hele processen fra design til montering. Og det kan du nu også få til badeværelset.

Badmodul A/S har åbnet showroom på deres hovedkontor ved Avedøre Holme, hvor du som led i processen inviteres ind for at indrette og designe dit drømmebadeværelse i samarbejde med kyndige fagfolk.

Fra håndværkerydelser til ét samlet produkt

Naturligvis kan du få rådgivning i forhold til dine muligheder og gode løsninger hos håndværkerfirmaer. Men den innovative måde at gå til badeværelsesopgaven har baggrund i et helt nyt tankesæt. Hidtil har, det at skulle have renoveret badeværelset, været noget mere uoverskueligt. Du skulle finde én leverandør til materialer plus et håndværkerfirma til selve renoveringen. I stedet forhandler Badmodul A/S ét samlet produkt: Badeværelser.

Tidligere har vi leveret håndværkerydelser. Men vi vil meget hellere sælge et komplet produkt og derved stå for hele leverancen. Så samler vi det hele inklusive projektstyringen, hvilket gør det så let og håndgribeligt, som overhovedet muligt for dig som kunde. Det giver også mulighed for at give en samlet pris, som skaber gennemsigtighed for kunden. Og derfor giver det så god mening med vores nye showroom, hvor vi kan vise forskellige produkter og løsninger frem for vores kunder, så de får en langt bedre føling med det, de kan få.”Direktør hos Badmodul A/S, Mads Andreasen

Sådan fungerer det

Badmodul A/S tager dig med på hele rejsen, og det er fuldstændig gratis at besøge det nye showroom. Du inviteres faktisk allerede ind, efter Badmodul A/S har været ude og besigtige dit nuværende badeværelse.

I showroomet gennemgår du og fageksperterne mulighederne, og du får mulighed for at kigge på en bred vifte af produkter såsom armaturer, klinker og meget mere.

Fremtiden byder måske på virtual reality

Og innovationen stopper ikke her: Badmodul A/S er nemlig allerede i gang med at overveje udviklingsmuligheder.

I fremtiden håber jeg, at vi kan kigge ind i virtual reality, så kunden kan opleve sit badeværelse, inden den første flise er lagt. Så kan vi nemlig justere undervejs og sikre 100 procent tilfredse kunder. Det bliver fremtiden.Direktør hos Badmodul A/S, Mads Andreasen
Om forfatteren: Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.
Skriv en kommentar