Gør bestyrelsesarbejdet lettere med professionel administration

Har andelsboligforeningen brug for en professionel administrator, der letter bestyrelsesarbejdet? Mød Cubus Administration, der har mange års erfaring med rådgivning og administration af andelsboligforeninger.

Bestyrelsesposten i en andelsboligforening er en frivillig post, som kræver tid, forståelse for budgetter og andre relevante nøgleoplysninger samt juridiske dokumenter. Derfor vælger flere bestyrelser, med god grund, at ansætte en administrator, der kan sikre alt det administrative og lette byrden for bestyrelsen.

Hvad kan Cubus Administration hjælpe med?

Hos Cubus Administration har vi mere end 20 års erfaring med administration af andelsboligforeninger. Vi hjælper jer igennem bestyrelsesarbejdet, rådgiver jer ved tvister og sørger for, at det hele kører, som det skal. Vi har fire advokater tilknyttet, der står klar til at rådgive om lovgivningen og ved tvivlsspørgsmål. Det gør, at jeres bestyrelse kan bruge tiden på andre ting, der er sjovere.

Vi yder professionel rådgivning fra første dag og kan tilpasse vores ydelser den enkelte forening. En administrationsaftale kan nemlig tage mange former. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er at være fleksible, grundige og professionelle.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om administration af jeres andelsboligforening. Ring til os på tlf.: 70269910 eller læs mere om vores ydelser på vores hjemmeside: www.cubusadministration.dk.

 

Cubus Administration er et professionelt administrationsfirma, som har eksisteret i en lang årrække. Administrationschef Steen Skals har beskæftiget sig med administration og rådgivning af andelsboligforeninger, ejerforeninger med videre siden midten af 80’erne. Det gør os til en oplagt partner, hvis I søger en kvalificeret administrator til jeres andelsboligforening.
Andelsportal.dk
Om forfatteren: Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.
Skriv en kommentar