Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Top 5: Se de dyreste andelsboliger til salg i Danmark

Ofte har andelsboliger været betragtet som et billigere alternativ til en ejerbolig. Det er også sandt til en vis grad, men dermed ikke sagt, at der ikke findes andelsboliger, der sælges til meget høje priser. På Andelsportalen har vi derfor fundet top 5 over de dyreste andelsboliger, der er på markedet i øjeblikket. Og vi kan garantere, at der er nogle vilde andelsboliger på listen! Bemærk, at vi i denne top 5 har taget udgangspunkt i andelsboligernes købspris (indskudspris), og ikke den anslåede tekniske pris.

5. Dronningensgade 55, 4. TH

Den femtedyreste andelslejlighed på listen er placeret på Christianshavn. Der er tale om en stor liebhaverlejlighed på 4. sal. Hvis man køber andelsboligen får man 167 kvadratmeter at boltre sig på fordelt på 5 værelser. Skulle du være blevet fristet af den flotte andelslejlighed, kan den blive din for den nette sum af 3.695.000 kroner. Du kan læse mere om lejligheden og se flere billeder inde på ejendomsmæglerens hjemmeside.

4. Gothersgade 30 1. sal

Nummer 4 på listen er beliggende centralt i Indre by i København i Gothersgade. Lejligheden på 1. sal har 7 værelser og en størrelse på 221 kvadratmeter – Heraf er de 138 kvadratmeter lavet til beboelse og de sidste 83 kvadratmeter er beregnet til erhvervsbrug fx som showroom.
Skulle du have knap 4 millioner kroner til at ligge og brænde i lommen, er lejligheden måske lige noget for dig – For hele herligheden kan købes for 3.946.002 kroner. Læs mere om den flotte lejlighed og se billeder på ejendomsmæglerens hjemmeside.

3. Lyngby Torv 12, 3. TV, 2800 Kgs. Lyngby

Nummer 3 på listen er en totalrenoveret penthouselejlighed ved Lyngby Torv nord for København. Beliggende øverst i en bygning fra 1924, er lejligheden renoveret i New Yorker-stil med blandt andet synlige tagbjælker. Derudover har andelen hele 5 altaner! Skulle lejligheden have vakt din interesse kan den anskaffes for 3.999.999 kroner. Læs mere om lejligheden og se billeder inde på ejendomsmæglerens hjemmeside.

2. Rahbeks Allé 11, 2. TH

Den næstdyreste andelsbolig til salg, er placeret i den tidligere Carlsberg-silo på Vesterbro. Siloen er oprindelig opført til erhvervsbrug for Carlsberg i 1957, men blev i 1990erne omdannet til boliger. På grund af siloens udformning er andelen unik i forhold til mange andre andelsboliger, da den er rund, fordi den følger siloens oprindelige struktur. Andelslejligheden er stor med 223 kvadratmeter 8 flotte værelser. Andelsboligen er til salg for 4.495.000 kroner, og du kan læse mere om lejligheden på ejendomsmæglerens hjemmeside.

1. Rahbeks Allé 11, 19. Sal

Danmarks dyreste andelsbolig finder man også i Carlsberg-siloen. Den ligger dog noget højere både pris- og etagemæssigt sammenlignet med nummer 2 på listen. Andelsboligen er på 19. sal, hvilket betyder, at man får en fantastisk udsigt i hele lejligheden, da man har 360 graders panoramaudsigt. De 223 kvadratmeter er fordelt på 4 store værelser, med masser af lys, da der kommer lys ind fra alle sider af lejligheden. Prisen på Danmarks dyreste andelsbolig er på 5.500.000 kroner. Skulle man være interesseret i at læse nærmere om den spektakulære andelslejlighed, kan man besøge ejendomsmæglerens hjemmeside.