Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Pankas er 100% dansk og 100% professionelt arbejde.

Pankas har arbejdet med asfalt og belægninger I mere end 60 år. Det giver en helt unik know-how og viden, uanset hvilken belægninger, der skal ligge på hvilket som helst underlag. Det er din sikkerhed for en professionel løsning, der mindst holder, hvad vi lover.

Vi arbejder over hele Danmark.

Derfor kender vi allerede jeres lokale myndigheder og indhenter naturligvis de tilladelser, der skal til for at udføre arbejdet efter foreskrifterne. Vi klarer det hele, så den nye belægning – eller reparation kan holde alle de år, vi lover jer.

Pankas går I dybden inden arbejdet starter.

Der er ingen asfalt eller belægninger, der er bedre end det underlag, det ligger på. Derfor foretager Pankas altid analyser af underlaget, inden vi vurderer, hvilken type belægning, der vil give det optimale resultat til den trafik, det skal holde til. Og det kan være alt fra belægninger på småstier til de lange veje.

Få tjekket belægningen – det betaler sig altid!

Alt skal vedligeholdes – også asfalt. Hvis der er revner i belægningen, bliver det hurtigt til et stort hul når den “angribes” af asfaltens fjende nr. 1, det skiftende danske vejr med regn om dagen og frost om natten. Derfor kan det altid betale sig at få tjekket belægningen og få den repareret hurtigst muligt, hvis der er konstateret revner.

Få et budget, der passer…

Når der skal udføres et større stykke belægningsarbejde som fx p-pladser eller et mindre vejnet, bliver investeringen naturligvis ofte større, end der er plads til i årsbudgettet. Derfor udarbejder vi gerne en renoveringsplan – så vi leverer arbejdet over nogle år, så tilbudet passer præcis til budgettet. Det er også en special Pankas-service.

Pankas er klar..!

Ring til den afdeling, der er tættest på dig og aftal en besigtigelse af det
arbejde, du ønsker udført eller klik ind på www.pankas.dk – så kommer vi med masser af gode råd og beregner et godt tilbud – der holder i mere end een forstand…


Mvh/
Pankas A/S
Rundforbivej 34
2950 Vedbæk
tlf: 45 65 03 00