Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Udnyt de mange muligheder for lave renter

Et aktuelt blik på realkreditmarkedet og de fastforrentede realkreditlån afslører nok en gang, at niveauerne er rekordlave. Renteniveauet giver attraktive muligheder for dig som låntager.

Selvom det er relativt kort tid siden, at andelsboligforeningen fik konverteret lånene som følge af en lavere rente, så er der mange foreninger, der med fordel kan se deres lån efter i sømmene igen. Der er nemlig mange muligheder for afvikling af foreningens lån til yderst fordelagtige renter.

Hvorfor er en gennemgang af økonomien en god idé?

Renteniveauet for realkreditlån har været lavt i lang tid. Det er dog stadig en god idé, at I som andelsboligforening får gennemset jeres nuværende lån med henblik på omlægning til lavere rente. Der kan være store besparelser at hente, hvad enten det er tre eller 10 år siden, at I har omlagt jeres lån. Besparelsen kan herefter bruges til nedbringelse af gæld eller finansiere et kommende vedligeholdelsesprojekt.

Hvilke muligheder har I?

Der er forskellige muligheder for optagelse af fastforrentede lån, alt efter foreningens behov. I øjeblikket er der tre forskellige muligheder med hver deres rente:

  • Der er det klassiske 30-årige fastforrentede lån som pt. ligger på 2 %. Dette lån er især godt til større projekter, hvor I ønsker maksimal løbetid.
  • Derudover findes det 20-årige fastforrentede lån, som pt. ligger på 1,5 %. Lånet er til dem, der foretrækker en længere løbetid, men ønsker en hurtigere afvikling end 30-års-lånet. Renten ligger i øjeblikket på 1,5 %, og ligesom renten på det 30 årige lån ligger niveauet også lavere, end det tidligere har gjort.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *