Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Indsend opgaven og læn jer tilbage

Det kan være en jungle at finde frem til det rette håndværkerfirma. Man slår op på nettet, søger i telefonbogen, ringer til nogle firmaer, men bliver ikke klogere. Som alternativ kan jeres boligforening benytte jer af Andelsportal.dk, der formidler byggeopgaver for landets andelsboligforeninger. Indsend opgaven og slip for alt bøvlet.

Indimellem står man som andelsboligforening over for projekter som udskiftning af vinduer, isolering af taget, en facaderenovering eller en renovering af trappeopgangen. Man skal ud at finde en god leverandør til at udføre opgaven, men hvordan gør man det. Engang slog man op i telefonbogen. Det var engang, sådan er det ikke mere.

I stedet er en række internetportaler, heriblandt Andelsportal.dk, vokset op og blevet stedet, hvor man som andelsboligforening kan finde en kompetent leverandør. Konceptet er i sin enkelthed, at foreningen sender sin opgave ind til Andelsportal.dk via firmaets hjemmeside. Foreningen beskriver opgaven, hvad skal laves og en generel konkretisering af opgaven.

Slip for bøvlet

Herefter havner opgaven hos Andelsportal.dk, hvis serviceafdeling vil tage hånd om opgaven og hjælpe foreningen videre med projektet frem til opgavens udførsel. Idéen er, at I som forening slipper for alt bøvlet med at finde det rigtige håndværkerfirma. I indsender blot opgaven, hvorefter I ikke skal bekymre jer om mere, inden I skal vælge det tilbud, der passer til jer.

Serviceafdelingen hos Andelsportal.dk behandler opgaven, så den er så konkret som muligt og skræddersyet til at blive sendt i udbud blandt firmaets leverandører. Er der spørgsmål kan det være, at serviceafdelingen kort ringer jeres forening op for at konkretisere opgaven. Herefter har serviceafdelingen et overblik over, hvad opgaven går ud på, og de går i gang med at finde kvalificerede leverandører, der er klar og tilstrækkelig kompetente til at udføre opgaven. Serviceafdelingen kender de pågældende firmaer, og ved hvilke leverandører, der kan udføre opgaven.

Vælg det bedste tilbud

Herefter bliver jeres opgave sendt i udbud hos op til tre udvalgte leverandører, der er modtager opgaven. Herfra har Andelsportal.dk ikke mere med opgaven at gøre. Nu tager de tre håndværkerfirmaer over. De vil kontakte jer og aftale et tidspunkt, hvor de hver især kan komme ud for at bese opgaven sammen med en repræsentant i foreningen. Herefter afgiver de et tilbud på opgaven. I vælger så mellem de tre tilbud, som I dog ikke er forpligtet til at vælge imellem, men med tre tilbud øger det jeres chancer for et godt tilbud og en god kvalitet.

Hvad er tidshorisonten?

Andelsportal.dk bestræber sig på at behandle opgaven så hurtigt som muligt, efter at opgaven er sendt ind. Afhængig af hvornår opgaven er sendt ind, bestræber Andelsportal.dk’s leverandører sig på at kontakte jeres forening inden for tre arbejdsdage, så I så hurtigt som muligt kan komme i gang med bygge- eller renoveringsprojektet.

I skal altså ikke tænke på andet, end at sende opgaven ind og herefter vælge det tilbud, som I mener, passer bedst til jeres forening.

Guide: Så nemt er det:
– Indsend opgaven til Andelsportal.dk
– beskriv, hvad opgaven går ud på
– Foreningen bliver kontaktet
– vores serviceafdeling kontakter foreningen, hvis der er spørgsmål.
– Modtag tilbud
– din foreningen modtager tre tilbud fra udvalgte leverandører.
– Vælg leverandør
– I vælger det bedste tilbud, der passer til jer.

Indsend jeres opgave på Andelsportal.dk