Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Gratis opgaveformidling er et hit hos landets andelsboligforeninger

I de kommende måneder bliver der afviklet generalforsamlinger i de fleste af landets andelsboligforeninger. Mange boligforeninger skal i den forbindelse indhente tilbud på bygge- og renoveringsopgaver. Det kan mærkes hos Andelsportal.dk, hvor antallet af andelsboligforeninger, der indhenter gratis tilbud på deres bygge- og renoveringsprojekter er steget med 53 procent. Læs her, hvordan du kan få gratis tilbud og hjælp til jeres kommende foreningsopgaver.

Flere andelsboligforeninger renoverer i 2015

Andelsportal.dk har i 2015 modtaget 53% flere bygge- og renoveringsprojekter fra landets andelsboligforeninger i årets to første måneder sammenlignet med samme periode sidste år. Væksten er et tydeligt tegn på, at der er mange andelsboligforeninger, der planlægger renoverings- og byggeopgaver i 2015. Samtidig er der mange boligforeninger, der i forbindelse med forårets generalforsamling skal indhente tilbud på kommende projekter i foreningen.

Indhent 3 uforpligtende tilbud

Hos Andelsportal.dk har vi siden år 2000 haft en service, der hjælper andelsboligforeninger lettere i gang, når de står overfor at igangsætte et byggeprojekt, eller skal have tilbud på en opgave. Vi har et netværk på 1000 leverandører fordelt over hele landet, som kan give tilbud på bygge- og renoveringsopgaver i andelsboligforeninger. Derfor hjælper vi med tilbud på alle former for foreningsopgaver som eksempelvis altaner, facaderenoveringer, nye vinduer, malerarbejde, tagopgaver, isolering, administrationsaftaler eller forsikring. Andelsportal.dk formidler 3 tilbud på opgaverne og vores service er gratis.

Det er altid en god idé at indhente flere tilbud på foreningens byggeopgaver. Flere tilbud giver nemlig andelsboligforeningen et overblik over priser, muligheder og opgaveløsning. Andelsportal.dks opgaveservice er med andre ord en gratis mulighed for, at jeres forening kan få en dialog med leverandører om alt fra priser, til byggematerialernes kvalitet, og ikke mindst muligheder i forbindelse med det forestående projekt.

Få gratis hjælp fra Andelsportal.dk’s foreningskonsulent

Andelsportal.dk har en fast foreningskonsulent, som har mere en 10 års erfaring med at hjælpe boligforeninger med at få tilbud på opgaver og byggeprojekter. Hvad enten foreningen har en større byggeopgave, som I skal finde leverandører til, eller I har brug for tilbud på en viceværtordning, så sidder vores opgaveformidling klar til at hjælpe. Vores foreningskonsulent kan hjælpe jer med, hvilke informationer og beskrivelser, som en leverandør skal have for at give jer et seriøst tilbud på jeres kommende byggeprojekt.

I er også meget velkomne til at kontakte ham, hvis I blot ønsker et prisoverslag eller vil have en kontakt til en fagekspert. Foreningskonsulent Karsten Arendt kan træffes på 77334005 eller på mail ka@abgruppen.dk