Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Facility Service –– nyt ord for vicevært

Meyer fra Huset på Christianshavn ville nok se lidt overrasket ud, hvis han vidste, at hans titel i dag ville være Facility Servicechef frem for vicevært. Men det nyeste ord for ejendomsservice er nu Facility Service. Og det dækker alt der måtte vedrøre drift og vedligeholdelse af en boligejendom.

Grundlæggende dækker ordet en service, hvor et meget vigtigt kriterium er, at uanset hvilke opgaver man ønsker løst på en ejendom, skal det kunne ske ved opkald til blot et enkelt telefonnummer. Er der behov for en vicevært, graffiti bekæmpelse, pasning af varmecentral, snerydning og glatførebekæmpelse, pasning af grønne områder, trappevask etc., er det blot et opkald væk. Og er uheldet ude i forbindelse med storm, vand eller brandskader, vil der med kort varsel blive rykket ud og  fornødne håndværkere bliver tilkaldt. Alle håndværksgrupper inden for husets egne fire vægge,  gør koordinering til enhver opgave meget nemmere og sikrer, at arbejderne bliver udført til aftalt tid. Med andre ord dækker ordet Facility Service alt fra simple gårdmandsopgaver til akut skadesservice, som bliver håndteret af ét og samme firma.

Ovenstående artikel blev til med hjælp fra Jeudan Servicepartner A/S, som har en samlet en servicepakke under begrebet “Facility Service”.

Ophavsretten tilhører Andelsportal.dk. Informationerne må alene anvendes til egen, ikke-kommerciel brug.