Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

ETK Foreningens hjælpende hånd


ETK – Entreprenør Teknik Køge – har arbejdet med boligforeninger i mange år og har derfor opbygget en bred kompetence indenfor netop den sektor. Vores medarbejdere er engagerede og serviceminded og er hurtig ude hvis et akut problem opstår. ETK tilbyder en bred vifte af produkter og services hvorfor nedenstående kun er eksempler på hvad vi kan hjælpe jeres forening med;

Graffiti

ETK fjerner graffiti indenfor 24 timer, så malerne mister interessen. Vi afrenser alle facadetyper samt indvendige og udvendige overflader, altid med miljøvenlige midler. Vi behandler overfladen med en beskyttende coating og tager billeder af malernes tags (signaturer) til politiets arkiv. Og så kan vi tilbyde fordelagtige kontrakter med løbende kontrol, hvis du har et tilbagevendende problem.

Gården

Vi fjerner ukrudt, tømmer skraldespande og vedligeholder og renoverer inventar. Og så sætter vi faste medarbejder på opgaven, så de får et godt lokalkendskab. Derudover indretter vi legepladser, som naturligvis lever op til reglerne og udstyret efterses jævnligt, så man undgår ulykker. Vi har specialuddannede inspektører, der varetager opgaven, så her er børnene i sikre hænder.

Vicevært og vagt

Vi står til rådighed 24 timer i døgnet med vedligeholdelse, tilsyn, service af bygninger. Så hvis kloakken stopper til, et vandrør springer eller varmecentralen går i stykker, rykker vi hurtigt ud og udbedre skaden og få tingene til fungere.

Vintertjeneste

Vi holder fanen højt, når temperaturen falder. Med moderne materiale og dygtige medarbejdere holder vi veje, pladser, stier, gårde og p-arealer farbare. Vi rydder, gruser og salter – og går efter ønske ekstra grundigt til værks.

Skiltefremstilling

Vi har indkøbt en maskine, som kan præger skilte præcist som I måtte ønske det. Det kan oven i købet være at I vil have jeres forenings logo på de skilte I vil sætte op. Hér kan vi også være behjælpelige.

ETK har over 200 pligtopfyldende ansatte, som står på spring til at lette din forenings hverdag – eller weekend, hvis det skal være. I er mere end velkommen til at ringe til ETK på telefon 5663 2011 og få en snak om hvordan ETK kan være jeres forening behjælpelig. I er selvfølgelig også velkommen til klikke forbi på www.e-t-k.dk og læse mere om ETK.