Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Det er sommer, og gårdhaven kalder

Gårdhaven er et tilløbsstykke blandt foreningens beboere, når solen titter frem, og sommeren står for døren. Derfor bliver det mere og mere attraktivt at investere i et lækkert og grønt gårdmiljø. Især for andelsboligforeninger i byerne er det efterspurgt med et grønt gårdmiljø.

Det er årets første reelle sommermåned, og beboerne i landets andelsboligforeninger benytter enhver lejlighed til at pakke en kurv med tæpper og saftevand for at ligge sig ned i gården og nyde solen. Og her er det attraktivt at have en lækker gård med fliser, græsplæne, bede og planter.

Inden man går i gang skal man via bestyrelsen beslutte, hvad man ønsker, og hvad foreningens budget rækker til. I den forbindelse er det klogt at tage kontakt til et totalentreprise-firma, der kan lægge en plan for, hvordan foreningen kommer videre med projektet, og får de rigtige leverandører til at udføre opgaven. Et sådan firma har kontakt til en række håndværkerfirmaer, og de skaffer de nødvendige leverandører.

Mange muligheder

Når dette er på plads, er din forening klar til at komme i gang med opgaven, og her er der mange muligheder med hensyn til at anlægge en ny gårdhave.

Man kan for eksempel vælge at lægge fliser som stier fra gaden og ind i gården til cykelskure og skrællespande. Imellem fliserne kan man så lægge græs med bede og planter, der giver et godt liv i gården. I den forbindelse er det også muligt at lave en træterrasse, man enten lægger henover fliserne eller som en del af græsplænen.

Et miljøvenligt hegn

Udover en ny græsplæne, brolægning, bede, planter og et grønt gårdmiljø, kan man også få sat et hegn op, og her vælger flere og flere et pilehegn, der er et mangfoldigt naturmateriale, som har utrolig mange anvendelsesmuligheder. Derudover er det en meget miljøvenlig løsning.

Pilehegnet er en nem løsning til at afskærme et bestemt område, og hegnet skifter farve gennem de forskellige årstider, så det hele tiden matcher årstiden. Dermed falder hegnet automatisk ind i naturens farver og nuancer.

Skal jeres forening i gang med et renoveringsprojekt af gårdhaven, kan I gratis indsende jeres opgave på Andelsportal.dk, hvorefter I modtager tre uforpligtende tilbud fra vores landsdækkende netværk af leverandører.