Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Degn Jensen Vinduer – jeres ejendoms nye ansigt

Degn Jensen Entreprise har i over 40 år produceret døre og vinduer til egne byggesager og faste kunder i nærområdet. Efter at have udviklet et system med næsten vedligeholdelsesfrie trævinduer med en udvendig aluminiums-beklædning, samt opnået DVC Certificering blev potentielle ordre væsentligt større. Der er derfor i flere omgange investeret i nye maskiner, bygninger og personale og produktionen udføres på en alsidig og moderne maskinpark af faguddannede håndværkere, som garant for at dørene og vinduerne er af aller højeste håndværksmæssige kvalitet.

Degn Jensen Vinduer anvender langsomt voksende træ med meget høj kernetræsandel fra kontrolleret og bæredygtig skovdrift. Fyrretræsvinduer vacuumimprægneres og males med GORI’s bedste industrimalings sortiment i valgfri farve og mahognivinduerne oliebehandles med markedet bedste træolie. Degn Jensen Vinduer producerer døre og vinduer i specialmål og design efter kundens ønske, og en af deres styrker er specielle elementer, som for eksempel meget store vinduespartier. Degn Jensen Vinduer er naturligvis DVC (Dansk Vindues Certificering) certificeret, hvilket giver sikkerhed for en kontrolleret kvalitet.

Da et af Degn Jensen Entreprise speciale er komplicerede facadeløsninger, har de i mange år anvendt professionelt Auto Cad tegningssystem til konstruering af tegninger og detaljer specielt til det konkrete projekt. Derved kan der via e-mail udveksles tegninger direkte fra computer til computer med byggesagens teknikere.

Degn Jensen Entreprise A/S har gennem de mange år opbygget et godt renommé i branchen. En af deres styrker er, med baggrund i deres solide håndværksmæssige baggrund, at indgå i en konstruktiv rådgivning og dialog med deres kunder for derved at opnå det optimale resultat for det nye byggeri.

Hvis jeres forening står overfor at skulle udskifte døre eller vinduerne i jeres ejendom ville det være en god ide, at se eksempler på Degn Jensen Vinduer på deres hjemmeside www.degnjensen.dk. I er naturligvis også velkommen til at ringe til dem på telefon 98 42 28 47