Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

DanStyle ApS

Vindueskonsulenten DanStyle ApS er en landsdækkende virksomhed, hvis forretningskoncept er at være leverandør af facadeløsninger i materialerne træ, træ/alu, aluminium, PVC, samt at levere færdige koncepter i interiørglas. Dette sker i et tæt samarbejde med byggebranchens professionelle partnere. De arbejder målbevidst på, at kvalificere sig til at være den foretrukne samarbejdspartner gennem en åben forretningspolitik og troværdighed i alle led.

Virksomhedens målsætning som en troværdig samarbejdspartner, er at indgå i byggeprocessen i tæt samarbejde med projekterende og udførende bygherre, så det færdige byggeri, med respekt for funktion og vedligeholdelse, fremtræder æstetisk smukt ved anvendelse af de rigtige løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vindueskonsulenten DanStyle ApS arbejder til stadighed på at udvikle visionen om at være den objektive, troværdige og fleksible samarbejdspartner, som leverer den aftalte løsning til aftalt pris og tid – altid med fokus på økonomien i projektet.

Vinduer og udvendige døre tilbydes i en bred og fleksibel produktpalette, hvor der lægges vægt på konstruktion, beslag, finish og funktion. Træprodukterne leveres i fyr, lærk, mahogni og eg. DanStyle er kendt for korte leveringstider, hvilket ofte har reddet en anstrengt tidsplan.

DanStyle kan med andre ord opfylde og producere enhver drøm og ide om døre og vinduer. Hvad enten det er standard størrelse og mål eller specialfremstilling. Klik dig ind på deres hjemmeside www.danstyle.dk og bliv inspireret af deres mangfoldige produktpalette eller tag direkte kontakt til DanStyle ApS på telefon 7365 0061.