Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Companyday – AB Open 2008

For 4. år i træk afholdte AB Gruppen A/S i samarbejde med Amagerbanken vores populære golfarrangement i Dragør Golfklub. Som traditionen byder, havde vi inviteret erfarne golfspillere og såkaldte kaniner (nybegyndere) med til turneringen. Modsat året før var vejrguderne med os, og solen skinnede fra en skyfri himmel, en perfekt bane indbød til golf af høj klasse, og forventningerne blev indfriet til fulde. Nybegynderne leverede også seværdig golf, og viste alternative svingteknikker af forskellig karakter.

Turneringens helt store slag kom fra Jimmy Rasmussen (JR BYG), der på hul 6 præsterede enhver golfspillers drøm og lavede en hole in one, hvilket blev præmieret med en mindepokal fra klubledelsen. Dagen blev som vanligt afsluttet med en lækker buffet, med vin og kolde øl, samt den underholdende præmieoverrækkelse. Vinderen af årets AB Open 2008 blev Ester Kyed, Dragør Golfklub, som gik en runde der gav hende 40 point. Udover sin hole in one fortsatte Jimmy Rasmussen sit gode spil og blev runner up med 38 point.

Vi kan allerede nu afsløre, at vi naturligvis gentager succesen i 2009 og håber selvfølgelig endnu flere kommer med ud og har en sjov dag, hvor der er rig mulighed for at etablere forretningsrelationer med andre erhvervsdrivende. Dato og invitation vil blive sendt ud i begyndelsen af året, men det bliver som sædvanlig afholdt i maj måned.

Afslutningsvis vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for det gode arrangement og ikke mindst vores mangeårig partner Amagerbanken, som gør denne dag mulig.