Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Campingshoppen

Læ og skygge på altan og udearealer

Nu kan du få assistance til markiser eller inddækning til din altan. Campingshoppen i Brøndby opfører for private og boligforeninger og de har mange års erfaringer og dygtige fagfolk til at klare netop din opgave. En konsulent fra Campingshoppen gennemgår mulighederne samme med jer, tager eventuelt mål og sender efterfølgende et skriftligt tilbud.

Nu kan du få assistance til markiser eller inddækning til din altan.

Campingshoppen i Brøndby udfører nu også opgaver for private og boligforeninger. De har mange års erfaringer fra camping- og bådbranchen, og har dygtige fagfolk til også at klare lige netop din opgave. Deres konsulent står klar til at give et uforbindende tilbud. Mulighederne gennemgås sammen med jer, der tages mål, og I får et skriftligt tilbud til grundlag for en beslutning. Utraditionelle opgaver er deres speciale. De kan klare alt indenfor markiser, altan inddækninger, læsejl, veranda inddækninger samt carporte, udestuer og pavilloner, som ikke kræver byggetilladelse. Udover nye opgaver klares også reparationer, vask og imprægnering. Se nærmere på www.teltvask.dk. Har du et telt liggende, eller har du en campingvogn med fortelt, så er det en god idé at få det tjekket inden ferien.

Campingshoppen kan også lave kæmpe solsejl til hel- eller delvis afdækning af terrasser, legepladser, brændekløvningspladser m.v. Ja skal I have et festtelt, opbevaringstelt eller en udestue i specialmål klares dette også.

Går I med tanken om en fælles overdækket opholdsplads ved grillen tæt på boligerne kan Campingshoppen få drømmen til at gå i opfyldelse. Ring blot på 2180 1676 – så sommerfesten reddet.