Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Andelsboligforeninger har bordeller i kælderen

Seks andelsboligforeninger i København udlejer kælderlokaler til bordel-virksomhed, skriver Nyhedsbrevet 3F. Dermed støtter hundrevis af andelshavere indirekte menneskehandel.

I de seks bordeller er der nemlig prostituerede af udenlandsk oprindelse, fremgår det af en opgørelse over ejendomsindehaverne af de 110 bordeller med prostituerede af udenlandsk oprindelse, som Fagbladet 3F har udarbejdet på baggrund af oplysninger i Ekstra Bladets massageannoncer.

I en redegørelse fra Rigspolitiet fastslås det, at ‘de udenlandske kvinders indrejse her i landet ofte ved hjælp af og i vidt omfang på foranledning af kriminelle netværk.’ Dorit Otzen, der er forstander for Reden

-STOP kvindehandel, er forarget over at almindelige danskere vender ryggen til problemerne med prostitution, og at andelsboligforeninger indirekte støtter grov udnyttelse af kvinder ved at lægge lokaler til bordellerne.
– Det er klart, at det bedre kan betale sig at leje ud til bordeldrift end at bruge kælderen til cykelkælder, lyder hendes sarkastiske kommentar.

Ingen form for ballade

Et eksempel er kælderen i Nyhavn 42B, et døgnåbent sted, hvor Miss Asia giver cocktails. Det er også muligt at besøge en 26-årig veludrustet, asiatisk transvestit med store bryster.

Foreningens bestyrelse oplyser til Nyhedsbrevet 3F, at man ikke har haft nogen form for ballade, og at de fleste beboerer bare er interesseret i at leje kælderlokalerne ud til en så høj pris som muligt, det moralske aspekt bliver overskygget af økonomien.

Flere andelshavere i foreningen, giver udtryk for, at det ikke giver problemer med et bordel i kælderen. En siger, der hverken er rockere, politi eller uheldige kunder, det er faktisk helt fredeligt. Andelshaverne er også sikre på, at ingen bliver tvunget til noget, de ikke har lyst til.

I Brorsonsgade 7 på Vesterbro i København kan man møde en brasiliansk pige, der i Ekstra Bladet reklamerer med en påskecocktail, hvad det så end indbefatter. Som i Nyhavn har beboerne ingen problemer med bordel i kælderen:

– Jeg har ikke oplevet en eneste gene ved stedet, og jeg bor lige ovenpå, siger Jakob Malewicz, en af andelshaverne i foreningen.

Kilde: BT