Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Det her er fremtiden

Hver dag modtager Andelsportal.dk opgaver fra andelsboligforeninger, der skal have renoveret ejendommen. En af dem er Velling Andelsboligforening fra Ringkøbing, der var godt tilfreds med forløbet og det endelige resultat.

Hvad gør en andelsboligforening, når den skal have udført en opgave? Tidligere slog bestyrelsen op i telefonbogen, ringede til den første og bedste håndværker. Sådan var det engang. I dag klikker de ind på Google og søger efter den leverandør, de har brug.

En af foreningerne er Velling Andelsboligforening fra Ringkøbing, der i 2012 stod over for at skulle energimærke foreningens boliger. Bestyrelsesformand, Birgit Nielsen, søgte rundt på Google og kom ind på Andelsportal.dk, Andelsbolig Nyts hjemmeside, hvor hun så, at Andelsportal.dk kunne hjælpe hende med at finde frem til den rigtige leverandør til opgaven.

Valgte det bedste tilbud

Jeg så, at Andelsportal.dk tilbød op til tre tilbud på opgaven, og så sendte jeg opgaven ind til dem. Andelsportal.dk sendte mig en bekræftelsesmail på, at de havde modtaget min opgave, og at de nu ville finde tre kvalificerede firmaer. Få dage efter kontaktede tre leverandører os, og vi valgte det tilbud, vi mente, passede bedst til vores opgave,

fortæller Birgit Nielsen.

Velling Andelsboligforening er bygget i 1991, og får altid foretaget en energimærkning, når en bolig er til salg. Foreningen satte pris på at få tre tilbud, og var ikke i tvivl, da de skulle vælge det bedste tilbud.

En nem proces

Det firma vi valgte, ydede en ekstra service, da de gjorde os opmærksomme på, at eftersom vores forening er bygget i 1991, kan man lave en energimærkning uden en gennemgang af boligen, og dermed kunne han give os en latterlig god pris. Det fungerede rigtig fint, og servicen var i top.

Andelsportal.dk har siden år 2000 hjulpet andelsboligforeninger med at finde håndværkere og leverandører til diverse bygge- og renoveringsopgaver, og ifølge Birgit Nielsen er det en nem og god måde at finde leverandøren på.

Det er fremtiden at finde en leverandør på den her måde. Nettet er kommet for at blive, og samtidig var processen nem, og vi skulle ikke gøre andet end at vælge mellem de tre tilbud.

Skal din andelsboligforening have udført en opgave, kan I gratis indsende jeres opgave på Andelsportal.dk, hvorefter I modtager tre tilbud.