Få uforpligtende tilbud på valuarvurdering

Benyt en erfaren valuar til vurdering af jeres andelsboligforening. Så får I en konkret og nuanceret vurdering af ejendommens tilstand og dermed en værdisætning, som I kan planlægge efter.

 • Nemt – Indsend opgaven online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Valuarer i hele landet

Hvad er en valuar?

En valuar er en ejendomsmægler med speciale i ejendomsvurdering. Andelskronen i andelsforeningen er baseret på ejendomsvurderingen. I kan vælge at basere jeres andelskrone på den offentlige ejendomsvurdering, eller I kan vælge at lade en valuar vurdere ejendommen. Den offentlige ejendomsvurdering af andelskronen kan være langt fra virkelighedens prisniveau, da de seneste offentlige ejendomsvurdering for andelsboligforerninger er fra 2012 og først forventes at blive fornyet i 2022. Det giver enten for lave eller for høje vurderinger. Her kan en valuar være med til at give en mere tidssvarende ejendomsvurdering.

Fordele ved valuarvurdering frem for offentlig ejendomsvurdering

 • Ejendommen sammenlignes med udlejningsejendomme
 • Valuaren besigtiger den konkrete ejendom
 • Ejendommen skal vurderes hvert år
 • Valuaren tager højde for uudnyttede aktiver
 • Valuaren kan korrigere for større vedligeholdelsesprojekter

Kort sagt så er vurderingen fra en valuar oftest mere tidssvarende og korrekt end den offentlige ejendomsvurdering.
Få kontakt til 3 erfarne valuarer gennem Andelsportal.dk ved at indsende jeres opgave. Inden for tre dage modtager I tre gratis tilbud på ejendomsvurdering fra valuarer og kan vælge det tilbud, der passer jeres andelsforening bedst.

Bestil 3 uforpligtende tilbud på valuarvurdering »

I kan fastfryse jeres valuarvurdering

Boligminister Kaare Dybvad Bek (S) har indgået et boligudspil med venstrefløjen og DF. Det forventes at træde i kraft 1. juli 2020.

Aftalen indbærer blandt andet, at andelsboligforeninger kan fastfryse deres valuarvurderinger – tidsubegrænset. Det er derfor tilrådeligt at indhente en ny vurdering inden den 1. juli 2020, også selvom I bruger den offentlige vurdering.

I kan nemlig gemme jeres valuarvurdering og senere overgå til den, hvis boligudspillet viser sig at have utilsigtede økonomiske konsekvenser på jeres andelskrone.

Stil spørgsmål til valuarens vurdering

Sørg for at få dokumentation for de beregninger, der ligger til grund for valuarvurderingen. Så er I som bestyrelse klædt på til at kunne informere og vejlede andelshaverne bedst muligt. Få også styr på, hvilke udviklingsmuligheder valuaren ser for jeres ejendom – så kan I planlægge efter det på både kort og langt sigt.
Send en beskrivelse af jeres opgave ind nu og modtag tre tilbud fra valuarer – det er gratis og uden forpligtelser for jer.

Nye krav til valuarvurderinger, der udarbejdes efter 1. oktober 2018

For at undgå tårnhøje og usammenlignelige valuarvurderinger er en ny vurderringsnorm for valuarvurderinger trådt i kraft og er gældende for alle valaurvurderinger, der udarbejdes efter d. 1.10 2018. Med den nye bekendtgørelse er alle valuarer pålagt samme krav og retningslinjer.

Kravene til valuarerne lyder:

 • Har uddannelsen Diplom i Vurdering.
 • Har mindst 2 års praktisk erfaring med vurdering af boligudlejnings-ejendomme.
 • Har et aktuelt og indgående kendskab til markedet for boligudlejningsejendomme.
 • Er dækket af en ansvarsforsikring med en minimumsdækningssum på 5 mio. kroner per krav.


På Andelsportal.dk samarbejder vi kun med valuarer, der kan efterleve de nye krav til valuarvurderinger.

Få en præcis vurdering af andelsboligforeningen – Bestil tilbud på valuarvurdering nu! »

Se hvor let foreningen kan få 3 tilbud på valuarer

Beskriv kort din byggeopgave, som du ønsker at få udført

Vores serviceafdeling, kontakter dig telefonisk

Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

Beskriv kort din byggeopgave, som du ønsker at få udført

Det siger andre andelsboligforeninger
 • Det gik let og smertefrit. Vi sendte en ret specificeret forespørgsel ud på, hvad vi søgte hos en valuar og fik leveret nogle tilbud indenfor dette.
  AB Paludan Müllers Vej 5-7
 • Det har været fint, der var respons og vi fik 3 tilbud på dørtelefoner. Oplevelsen var at det fungerede. Vi fik de tilbud vi havde bedt om.
  Andelsforeningen Dronningensgade 15
 • Jeg var meget positivt overrasket over, at der var en person, der ringede og uddybede opgaven. Det er jo en gratis service. Det gav os mulighed for, at få overblik over prisniveauet på opgaven.
  AB Nørrebrogade 66-70
Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud