Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Dørtelefoner til boligforeninger

De seneste 2-4 år har der været utrolig meget udvikling af dørtelefonanlæg. Det har hjulpet til at presse prisen og udvide mulighederne. Her på Andelsportal.dk kan jeres forening gratis indhente 3 tilbud på dørtelefonanlæg.

  • Nemt – Indsend opgaven online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Leverandører i hele landet
Se hvor enkelt det er
Dørtelefon

Dørtelefoner er essentielle i ejendomme. Hvis ikke de var der, ville man ikke kunne blive lukket ind i lejligheder. Mange boligforeninger har dørtelefoner, der har 20-30 år på bagen. I disse moderne tider er der kommet flere alternativer til dørtelefoni end før i tiden. Nu om dage er det muligt at få dørtelefoner med indbygget videokamera. Fordelene ved en dørtelefon med videokamera er, at beboerne i lejligheden kan se, hvem der står dernede og ringer på.

Dørtelefoni kan hjælpe jeres andelsforening med:

  • at andelshaverne kan lukke gæster ind i bygningen
  • at sikre foreningen en form for sikkerhed – i og med at fremmede ikke bare sådan uden videre kan komme ind i ejendommen
  • er pænere end en gammel dørtelefon, der har udtjent sin pligt
  • at få jeres andelsforening til at se mere indbydende ud

Dørtelefoner er gode af sikkerhedsmæssige årsager

At have en dørtelefon giver andelshaverne tryghed og sikkerhed. Ubudne gæster kan ikke komme ind i ejendommen, medmindre andelshaverne selv lukker dem ind. Derved er risikoen for tyveri også minimeret.

Leverandører med speciale i andelsboligforeninger

Vores leverandører kan hjælpe andelsforeningen med en række ting – heriblandt aflåsning af døre, videoovervågning, porttelefoni, kodelås og adgangskontrol, og kan derfor bedre rådgive foreningen om de alternativer, der tjener jeres andelsforenings formål bedst. Man kan sågar også få fat i en såkaldt “SIP-gateway”, som gør det muligt at lukke gæster ind i hjemmet ved hjælp af sin smartphone, tablet eller computer. Det er nemlig muligt at se den person, der ringer på døren, på en af ovenstående devices.

LÆS MERE: Hvordan får man nye dørtelefoner?

Indhent altid flere tilbud

Når der skal bestilles en udskiftning af dørtelefoner, er det nemt og hurtigt at få dette gjort online. På Andelsportal.dk kan jeres andelsforening gratis indhente tilbud fra leverandører, der kan hjælpe med alt fra dørtelefoner, dørtelefonanlæg, nøgler, låse m.m.

Vi har leverandører, som kan hjælpe jeres andelsforening med at få opsat dørtelefoner. Det er godt at have flere forskellige tilbud at vælge imellem, da jeres andelsforening derved kan sammenligne priser, har flere valgmuligheder og kan finde den bedste løsning.


Sådan får jeres forening tilbud på dørtelefoner

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Det siger andre andelsboligforeninger

AB Paludan Müllers Vej 5-7

Det gik let og smertefrit. Vi sendte en ret specificeret forespørgsel ud på, hvad vi søgte hos en valuar og fik leveret nogle tilbud indenfor dette.”

Andelsforeningen Dronningensgade 15

Det har været fint, der var respons og vi fik 3 tilbud på dørtelefoner. Oplevelsen var at det fungerede. Vi fik de tilbud vi havde bedt om.

AB Nørrebrogade 66-70

“Jeg var meget positivt overrasket over, at der var en person, der ringede og uddybede opgaven. Det er jo en gratis service. Det gav os mulighed for, at få overblik over prisniveauet på opgaven.”

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere