Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vedr. ansvar ved salg af lejlighed

Vi står og vil gerne snart til at sælge vores andelsbolig. Vi har flere gange oplevet at der er dannet fugt forskellige steder i lejlegheden, nogle steder har det resulteret i mug på væggene. Vi har kontaktet foreningen, der mente det var vores egen skyld – blandt andet fordi vi havde opvask stående i vasken. vi har løbende haft en affugter stående i lejligheden, vasket væggende ned, malet dem og det har hjulpet på problemet. Men hvordan er vi ansvarlige for den slags når vi flytter?
Ikraft af det kolde vejr er der blevet meget koldt i vores lejlighed, foreningen mener ikke det er deres problem, men det er igen en regning der lander på vores bord, blandt andet i form af højere varmeregning, men også stigende mulighed for fugt på vægge igen. Vi er lidt nærvøse for hvordan vi generelt er ansvarlige for den slags når vi flytter. Vi vil ikke sælge katten i sækken, men vi kan jo heller ikke stå og reklamere med at lejligheden er kold og fugtig.

Vores svar fra

Du bliver nød til helt præcist at finde ud af årsagen til, at fugten er der. Når det er klarlagt, vil det kunne afgøres, hvem der har ansvaret for udbedring.

ADVODAN Slagelse

Carl-Jørgen Thinggaard
Advokat
ADVODAN Slagelse | Ndr. Ringgade 70C | 4200 Slagelse

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.