Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Ved I noget om de nye vurderinger?

Nu har vi hørt så meget om det nye forestående vurderingssystem, som nok ser dagens lys i år 2019. Vi hører og læser om ejerboliger – huse og lejligheder – men intet vedrørende andelsboliger.
Ved I noget eller ved I noget om hvor man kan finde relevant materiale ? Jeg kan intet finde om sagen.

M v h Jes Frederiksen

— Jes

Vores svar fra

Kære Jes Frederiksen,

Årsagen til at man ikke hører så meget om andelsboligejendomme er, at de betragtes som erhvervsejendomme og vurderes i overensstemmelse hermed.
Ligesom boligejendomme vurderes de hvert andet år.
Den seneste udmelding er, at den offentlige vurdering fra SKAT vil foreligge tidligst i 2019 for erhvervsejendomme – og hermed andelsboligejendomme.

Info kan findes på SKATs hjemmeside: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oID=1790442

Med venlig hilsen

Peter Ryaa, HD
Ejendomsrådgiver, DiplomValuar, MDE

Peter Ryaa
Om forfatteren Peter Ryaa er ejendomsmægler/DiplomValuar og indehaver af erhvervsmæglervirksomheden VALUAREN. Peter Ryaa har været i ejendomsbranchen siden år 2000 og beskæftiget sig med salg og vurdering af investeringsejendomme samt vurdering af andelsboligforeninger, herunder vurdering af individuelle forbedringer ved salg af andele. VALUAREN har et samarbejde med ca. 150 andelsboligforeninger.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.