Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Tvivl om energimærke på andelsbolig

Hej

Jeg har igennem længere tid forgæves forsøgt at sælge min afdøde mors andelsbolig. Så tiden er nu kommet til at den bliver sat til salg hos en ejendomsmægler. Jeg har derfor et spørgsmål ang. energimærke. Andelen ligger i etagebyggeri hvor det højeste er 1.sal. Der er 12 andelsboliger. Min mors ligger på 1.sal. Jeg har forstået at det er andelsboligforeningen som skal betale for energimærke. Men ejendomsmægleren siger det mig som sælger der skal betale. Hvad er det rigtige?

Vores svar fra
Tony Robinson
Om forfatteren Tony er ejendomsmægler MDE, og har siden 1990 været beskæftiget som ejendomsmægler. Tony har både været afdelingschef i nogle af de store kæder, haft egne forretninger og er nu direktør i ejendomsmæglerkæden base1, som er specialister i salg af andelslejligheder og ejerlejligheder. Derudover er Tony en meget benyttet syn & skønsmand, når der er brug for sagkyndig bistand i tvister og retssager mellem købere og sælgere. Tony er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.