Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Referat fra generalforsamling

Spørgsmål:

Jeg er referent i en andelsboligforening, hvor vi lige har afholdt generalforsamling, og vi er nu ikke enig i godkendelsen af referatet. Der står intet i vedtægterne om hvem der skal godkende referatet, men det plejer at blive underskrevet af dirigent, formand og referent. Da de andre bestyrelsesmedlemmer vil have slettet ting i referater, som er blevet sagt på generalforsamlingen, kan jeg ikke godkende det. Findes der regler for hvem der skal godkende et referat og hvilke regler gælder ved uenighed? Håber i kan hjælpe mig med spørgsmålet.

Vores svar fra

Det er principielt dirigenten, der som mødelederen har det afgørende ord i
forhold til, hvad der foregik på generalforsamlingen og hvad der derfor skal stå i referatet i samråd med referenten. Der tages ofte referat på forskellig vis og bestyrelsen kan godt have et forståelig ønske om, at nogle
diskussioner, der ikke havde nogen besluttende karakter, refereres derefter men det er sjældent. Jeg vil foreslå, at I holder et møde med deltagelse af såvel bestyrelse, dirigent og referent, hvor der forhåbentligt skabes den nødvendige forståelse for referatets udformning, således at alle kan bakke op herom.

Såfremt du har nogen spørgsmål til min mail, så kontakt mig endelig – enten via mail eller telefonisk på 38607030

Med venlig hilsen
ATB

Lars Buck-Arentsen
Partner

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.