Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Momsrefusion

Andelsboligforeningen er ettebleret i 2006 med 26 boliger primært beboet af ældre.
Har Andelsportalen mulighed for at oplyse os om hvilke rettigheder vi har for at få momsrefusion på f.eks forplejning ved generalforsamling,græsslåning,snerydning,vinduespudsning og vedligeholelsesarbejder af af momsregistrerede firmaer ?
<b>

Vores svar fra

</b>Ingen. Der er ingen momspligtig aktivitet i det andelsboligforeningen.Det er sådan, at boligudlejning ikke er momspligtig – og det skal I være glade for, for det ville betyde, at der skulle moms på husleje/boligafgift.Nogle andelsboliger udlejer erhvervslokaler, og disse kan efter omstændighederne være momsregistrerede. I så ville også en forholdsmæssig andel af udgifterne være det.De tidligere regler om tilskud til pensionisters udgifter til rengøring m.v. er ophævet pr. 1. januar. Tidligere kunne andelsboligforeningen overlade andelshaverne at udføre visse rengøringsopgaver og på denne måde få tilskud.  Venlig hilsenPer NielsenPartner | Advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.