Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Mistillidsdagsorden til siddende bestyrelsesmedlemmer

Jeg har et spørgsmål vedr. mistilliddagsorden. Hvornår kan man stille sådan en? Hvor lidt eller meget skal der til? Og stiller sådan en i så fald alle andre beslutninger i bero indtil sagen er blevet behandlet? Undskyld det blev til 3 spørgsmål. Håber meget på, at du vil svare, da jeg og min kone og børn er ved at blive snigløbet af en bestyelse uden formand, som har tænkt sig at sælge en andel under os til en rytmikskole vel at mærke uden at spørge hverken os eller de øvrige andelshavere til råds. Dette gør de selvom den sidste generalforsamling pålagde dem at forsøge at leje lokalerne ud – ikke at sælge dem. Den skal nævnes at vi ikke er mere end 23 og derfor burde det ikke være særlig vanskeligt at gå en runde og snakke lidt med andelshaverne. 

Vores svar fra

 
 
Vedtægterne foreskriver hvad der skal til for at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling.
 
Du bør tage initiativ til dette og samtidig skrive til bestyrelsen at de risikerer at pådrage sig et erstatningsansvar ved at sælge lejligheden uden generalforsamlingens tilladelse.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.