Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Lydbølger fra naboens Tv

Hvad stiller jeg op med højtalerlyden fra naboens fjernsyn. Lyden bliver sendt bagud ind i min stue, så jeg hele tiden skal lytte til naboens fjernsynslyd. der virker som ekko. Jeg har flere gange talt med naboen, og denne har da også i perioder indstillet lyden, så den bliver inde i deres egen bolig, men nu har de igen indstillet lyden så den går bagud og ind i min stue. Jeg bliver meget stresset af denne kraftige lyd som kommer som et ekko og kunne godt tænke mig at vide om der er lovgivning om dette.

Vores svar fra

Er væggen konstrueret korrekt? Vægge bør kunne holde det meste støj ude.

Hvis konstruktionen er god nok, er næste trin ændring af husordenen. Det vil være noget vanskeligt, idet det jo er svært at forbyde medlemmerne at se fjernsyn. Og reglerne skal jo være ens for alle.

Inden du overvejer disse skridt, vil jeg foreslå, at du inviterer din nabo på julebesøg, evt. sammen med et af bestyrelsesmedlemmerne. Så får du en fornemmelse af, om det er dig, der er er særligt sart, eller om naboen måske kan finde på noget, der dæmper dine problemer.

Venlig hilsen

Per Nielsen
Partner | Advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.