Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Kan det passe?

Vi bor i en 2vær andelslejlighed hvor vi har boet i 7 år. Gik for knap et år siden til bestyrelsen for at blive skrevet op til en større lejlighed og blev skrevet op til en 3vær.fik af vide der kun var 5 af den str. og der kunne gå mange år selvom vi står nr. 1 på listen. Fandt i går ud af at en 3 vær lejlighed var blevet solgt til en på den eksterne liste. Reglerne siger at man må sælge til familie i lige linie, dernæst skal den interne venteliste have budet og først derefter fra den eksterne liste. gik derfor til bestyrelsen hvor formanden sagde det var en 2,5 vær der var solgt. Vi er aldrig blevet informeret om at der fandt denne størrelse lejlighed. Kan det passe at de kan sælge udenom listen?? Der var tillige uenighed i bestyrelsen om hvorvidt en 2,5 vær og en 3 vær var det samme.

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.