Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Jeg kan ikke komme af med min andel, hvad gør jeg?

Spørgsmål:

Hvad gør man når man ikke kan slippe af med en andelsbolig…og hænger på huslejen? Jeg har et andelskollegieværelse, og skal ud at rejse. Men det er meget svært at komme af med (uanset pris), jeg har forsøgt siden december og deadline mht. rejse nærmer sig. Der står i vedtægterne at hvis man ikke betaler husleje, kan man blive smidt ud. Kan dette være en mulighed? Eller vil jeg bare få store sagsanlæg på halsen (har i princippet en andel på 10.000 stående) Nogen er flyttet herfra for op til et år siden og betaler stadig husleje. Jeg har henvendt mig til boligministeriet, men de henviser til vedtægterne, men de tager ikke højde for denne situation. Så hvad kan man gøre?

Vores svar fra

Vi vil som udgangspunkt mene, at med mindre, at andet særskilt fremgår
af vedtægterne, så hæfter du for lejligheden indtil denne er solgt. Vi
kan ikke anbefale dig andre løsninger, idet du stadig juridisk hæfter
selvom du bliver ekskluderet, indtil der er indtrådt en ny andelshaver i
din forpligtelse.

Med venlig hilsen
ATB

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.