Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Hvad er forskellen på en assurandør og en forsikringsmægler?

En assurandør er ”forsikringsselskabets mand”!
En assurandør er ansat hos et forsikringsselskab med det éne formål at sælge netop dette forsikringsselskabs forsikringer.

En forsikringsmæglers er ”kundens mand”! Som forsikringsmæglere er det vores opgave at varetage vores kunders forsikringsinteresser i enhver henseende. Det indebærer bl.a. at vi udbyder vores kunders forsikringsbehov på forsikringsmarkedet. Vores udbud sker normalt med min. 100.000 etagemeter ad gangen, for derved at få de bedste tilbud hjem. Forsikringsselskaberne vi inviterer til at deltage skal afgive tilbud, der lever op til en række krav, som vi stiller til dækningen. De forsikringsløsninger vi på den måde skaber til vores kunder yder derfor en langt bedre dækning end forsikringsselskabernes standardprodukter.

Vores arbejde begrænser sig ikke til at skabe og vedligeholde forsikringsløsninger. Også ved skader varetager vi vores kunders forsikringsinteresser og står for al dialog med forsikringsselskaberne fra anmeldelse til erstatningsudbetaling.

Som forsikringskunde får man derfor en fagmand til at “tale sin sag” overfor forsikringsselskaberne.

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.