Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Har jeg ret til erstatning

Jeg købte andelen i maj 2010 og har nu konstateret, at brusenichen skal repareres og oprindelig ikke var lavet lovlig. I 2003 er der lavet nyt badeværelse af sælger. I forbindelse med salget bliver der af foreningen lavet en gennemgang af lejligheden, hvor der ikke blev fundet nogle mangler.
Nu er mit spørgsmål, om jeg har nogle rettigheder til erstatning? Det er som sagt over 1 år siden, at jeg købte andelen, og problem,et i brusenichen er først kommet til udtryk nu. Men i følge diverse håndværkere har det aldrig været lavet efter forskrifterne.

Vores svar fra

Hvis badeværelset er udført mangelfuldt i 2003, har det heller ikke været i orden på det tidspunkt, hvor du overtog lejligheden i 2010. På overtagelsesdagen har der derfor været en mangel ved lejligheden, som formentlig også er væsentlig, da det sjældent er billigt at få sådanne bygningsforhold udbedret efterfølgende.

Dit krav overfor sælger er ikke forældet eller for den sags skyld fortabt ved passivitet, da du først nu har opdaget problemet. At bestyrelsen eller vurderingsmanden heller ikke har opdaget fejlen tidligere, betyder efter min vurdering ikke noget for dig og dit krav.

Så uden at jeg i øvrigt kender de nærmere omstændigheder i sagen, er det min umiddelbare vurdering, at du har krav på erstatning.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere spørgsmål i forhold til, hvordan du kommer videre.

ADVODAN Glostrup

Hans Christian Færch
Advokat
ADVODAN | Glostrup Torv 6-10 | 2600 Glostrup

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.