Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Andelsboligforeningens lån samt prisvurdering

Spørgsmål: Hej. Jeg overvejer at købe en andelsbolig via en ejendomsmægler som også er administrator, er dette normalt/OK?
Det ser ud til at foreningen som består af 21 boliger har et lån på 11 millioner og de er vurderet til ca. det samme. Lånet er netop optaget til udskiftning af tag og vinduer på bagsiden af ejendommen. Jeg er usikker på om det er et højt lån for en forening af den størrelse og for de typer af renovering? Desuden er jeg i tvivl om hvem der prissætter lejligheden, om der skal forelægge et dokument på vurderingen? Boligen ser ud til at være vurderet til ca. 68.000 kr., men er sat til salg for 290.000 kr. inkl. forbedringer (el, bad, køkken og andet).

Vores svar fra

Når du står overfor et konkret køb af en andelsbolig med en masse relevante og konkrete spørgsmål, ja så har du behov for at få en mere omfattende rådgivning end den, som jeg kan tilbyde inden for rammerne af denne service.

Jeg vil anbefale, at du kontakter en advokat med speciale i andelsboliger og får oplyst en pris på en fyldestgørende gennemgang af handlens dokumenter og dertil hørende konkret rådgivning.

ADVODAN Glostrup

Hans Christian Færch
Advokat
ADVODAN | Glostrup Torv 6-10 | 2600 Glostrup

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.