Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vildbjerg Vinduet

Vildbjerg Vinduet – vinduer i trygge rammer

Med base i Vildbjerg har man siden midten af 1980’erne produceret kvalitetsvinduer til private og håndværkere. Nøgleordene er nærhed, faglighed, kvalitet og levering til tiden.

Vildbjerg Vinduet er oprindeligt grundlagt som tømrerfirma Trehøje Byg i 1970’erne. En mindre produktion af vinduer og døre, der startede i slutningen af 80’erne, viste sig hurtigt at blive eftertragtet af bl.a. lokale håndværkere. Navnet Vildbjerg Vinduet opstod i 1991.

Virksomheden ejes i dag af Poul Erik Dideriksen, Jens Jacob Noes Pedersen og Carl Mahler. Vildbjerg Vinduet har i dag omkring 25 medarbejdere. Vildbjerg Vinduet har mere end 20 års erfaring i produktion og montage af vinduer og døre. Når kunderne vælger Vildbjerg Vinduet vælger de kvalitet hele vejen igennem i både materialer og service.

Hos Vildbjerg Vinduet får din forening ikke en sælger i røret – men en rådgiver med håndværksmæssig baggrund og en stor erfaring i vinduer og døre. En der kender de mest almindelige spørgsmål og har tid til at vejlede. En der nok vil anbefale, at Vildbjerg Vinduets vinduesmontører besøger jer, før arbejdet med vinduerne går i gang, så Vildbjerg Vinduet kan foretage en korrekt opmåling. Vildbjerg Vinduets vinduesmontører er specialister i at montere vinduer – de laver ikke andet. Det er jeres garanti for et perfekt resultat. Så hos Vildbjerg Vinduet er din forening og jeres vinduer i trygge rammer.

Hvis din forening er interesserede i at vide mere om Vildbjerg Vinduet er I velkomne til at kontakte virksomheden på tlf.: 97 13 18 23 eller kigge nærmere på www.vildbjerg-vinduet.dk