Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Sælg din andelsbolig med en videoannonce

Ejendomsmæglerkæden Home har lanceret et nyt koncept, de kalder Boligvideo, hvor boligkøbere kan opleve drømmeboligen med video, lyd og speak. Idéen er at tale til købernes sanser.

Er man på udkig efter en ny bolig, starter man internettet op, hopper ind på en af de mange boligsider og søger efter sin drømmebolig. Man finder boligen, læser teksten og bladrer i billederne. Sådan har det været siden, at boliger blev lagt på nettet.

Nu bliver billedannoncerne udfordret af et nyt koncept, hvor køberne får en samlet oplevelse af deres drømmebolig. Konceptet er lanceret af ejendomsmæglerkæden Home, og hedder Home Boligvideo.

En oplevelse for sanserne

Boligvideoen går i sin enkelthed ud på at præsentere boligen i en kombination af lyd, billeder og speak, samlet i en video. Man skal altså ikke sidde at bladre igennem billeder. Man ser video.

Det her virker bedre end billeder, fordi når der kommer en professionel speak ind over, underlægningsmusik og levende billeder, rammer det de boligsøgende. Man læner sig tilbage, føler sig underholdt og bruger ens sanser, fordi man får det hele serveret, siger kommunikationschef Mads Ellegaard hos Home til Andelsportal.dk.

Speaken i videoen fortæller, hvad der er vigtigt at vide om den konkrete bolig, hvad man ser på billederne og hvorfor netop dette rum er vigtigt.

Vækst på mobilen

Boligvideoen er naturligvis lanceret i håbet om at sælge flere boliger, og her er mobilen især vigtig. Via Home App. kan man se videoerne, og ifølge ejendomsmæglerkæden tjekker flere og flere købere drømmeboligen ud på mobilen.

Derudover er vi begyndt at tilføje en stregkode i vores boligannoncer i aviserne. Så kan man blive siddende på stolen, scanne koden med sin smartphone uden at flytte sig fra morgenbordet, og dermed bliver den trykte annonce pludselig et levende medie.

Flere besøgende

Siden at boligvideoerne blev lanceret for et par måneder siden, er antallet af besøgende på Homes hjemmeside vokset. Derudover meddeler ejendomsmæglerkæden, at mange videoer bliver set til ende, og der vil løbende komme flere boligvideoer på sitet. Indtil videre fortsætter Home med billedannoncerne sideløbende med videoannoncerne.