Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Eberts Rengøring

Velkommen til Eberts Rengøring

Eberts Rengøring er en familieejet rengøringsvirksomhed, der leverer kvalitetsbevidste serviceydelser til konkurrencedygtige priser. Virksomheden har eksisteret i næsten 30 år, og vi har opdelt vores sortiment på følgende 3 hovedområder:

Erhvervsrengøring
Ejendomsservice
Vinduespolering

Kvalitet og stabilitet er de to nøgleord, vi har baseret vores virksomhed på. Vores kunder kan og skal være sikre på, at arbejdet bliver udført til aftalt tid, og at kvaliteten af dette arbejde er i top. Næsten 30 års erfaring vidner i sig selv om kvalitet og stabilitet. Men i bestræbelserne på fortsat at sikre et højt stabilitets- og kvalitetsniveau er vores to vigtigste værktøjer: Kompetente medarbejdere og god kommunikation.

På Eberts.dk kan du se, hvilke arbejdsopgaver, der typisk knytter sig til de enkelte arbejdsområder. Vi føler os overbevist om, at vi er i stand til at imødekomme alle ønsker og krav, hvorfor vi opfordrer dig til at kontakte os med henblik på udarbejdelse af et uforpligtende tilbud. Endvidere er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information.

Eberts Rengøring varetager alt indenfor rengøring og foreningen har naturligvis mulighed for en fast serviceaftale og er velkommen til at ringe på tlf. 3297 1704 eller klikke forbi på http://www.eberts.dk/