Få 3 tilbud på nye vinduer til foreningen

Overvejer jeres andelsforening at få nye vinduer? Her på Andelsportal.dk kan I få 3 uforpligtende tilbud fra udvalgte leverandører.

 • Nemt – Indsend opgaven online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Vinduesfirmaer i hele landet

Trænger andelsforeningen til nye vinduer?

Er vinduerne i andelsboligforeningen nedslidte og utætte? Gamle, grimme vinduer giver hele andelsboligforeningen et trist udseende. Træk og kulde fra vinduerne resulterer desuden i et stort varmetab og dermed et højt varmeforbrug. Derfor kan der være penge at spare ved vinduesudskiftning i andelsforeningen.
Få kontakt til professionelle fagfolk med speciale i udskiftning af vinduer her på Andelsportal.dk. Send jeres opgave ind nu, så modtager I hurtigt tre uforpligtende tilbud, helt gratis. Bestil tre tilbud på nye vinduer

Hvornår skal foreningen skifte vinduer?

 • Hvis vinduerne er beskadigede – råd, udtørring, m.m.
 • Omfattende rust og løse beslag.
 • Hvis der findes utætheder i samlingerne.
 • Vinduerne er i generel dårlig kvalitet.
 • Hvis foreningen ønsker at spare penge på varme.

Energivinduer nedsætter energiforbrug og varmeregningen

Hvis I vælger at udskifte jeres vinduer fra gammeldags termoruder til lavenergiruder, kan andelsboligforeningen reducere varmeforbruget med 12-13 procent om året. Vælger I samtidig at skifte vinduesrammen, vil I kunne nedsætte varmeregningen med op til 33 procent om året. De nye regler er indviklede, så vi sørger for at I bliver rådgivet af specialuddannede håndværkere, der har styr på energivinduer og energiglas, så reglerne for energiramme og varmetabsramme bliver overholdt.
De gamle vinduer er ofte et-lags glas eller termoruder, hvor der er et stort varmetab gennem vinduerne. Med nye energirigtige vinduer mindsker I varmetabet og får et lavere energiforbrug. Vinduers tæthed betyder også noget for indeklimaet i boligen – det er slut med træk og kuldenedfald fra utætte vinduer.

Hvilken type vinduer passer til jeres ejendom?

I skal kigge på ejendommens æstetiske udtryk og måske især se på, hvilke vinduer ejendommen havde oprindelig. Det vil sandsynligvis være de vinduer, der passer bedst ind. Benyt professionel rådgivning, for eksempel fra en arkitekt, til valg af vinduer, så får I et flot resultat, der passer til bygningen.

Vinduestyper

 • Trævinduer
 • Træ/alu-vinduer
 • Aluminiumsvinduer
 • Plastvinduer

Håndværkere til vinduesudskiftning

Dygtige håndværkere sørger for en god proces, når I skal skifte vinduerne. I modtager en tidsplan for udskiftningen, og andelshaverne bliver varslet i ordentlig tid, så de kan forberede sig på håndværkerbesøget. Gener og besvær for andelshaverne skal være mindst mulige.
Andelsportal.dk sender jer gode tilbud på vinduesudskiftning fra erfarne håndværkere, tømrere eller snedkere med speciale i vinduesudskiftning med lavenergivindue og energiglas. Send jeres opgave ind og modtag tre gratis uforpligtende tilbud nu.

Kom godt i gang, få 3 tilbud på vinduesudskiftning »

Så simpelt er det at indhente 3 tilbud på vinduer

Beskriv kort din byggeopgave, som du ønsker at få udført

Vores serviceafdeling, kontakter dig telefonisk

Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

Beskriv kort din byggeopgave, som du ønsker at få udført

Det siger andre andelsboligforeninger
 • Det gik let og smertefrit. Vi sendte en ret specificeret forespørgsel ud på, hvad vi søgte hos en valuar og fik leveret nogle tilbud indenfor dette.
  AB Paludan Müllers Vej 5-7
 • Det har været fint, der var respons og vi fik 3 tilbud på dørtelefoner. Oplevelsen var at det fungerede. Vi fik de tilbud vi havde bedt om.
  Andelsforeningen Dronningensgade 15
 • Jeg var meget positivt overrasket over, at der var en person, der ringede og uddybede opgaven. Det er jo en gratis service. Det gav os mulighed for, at få overblik over prisniveauet på opgaven.
  AB Nørrebrogade 66-70
Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud