Isolering af etageadskillelser

Med efterisolering mellem etagerne i andelsforeningen sparer I penge på varmeregningen. Send opgaven ind nu og få 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering.

 • Nemt – Indsend opgaven online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Isolatører i hele landet

Isolering af etageadskillelser sparer andelshaverne for mange udgifter til opvarmning, giver en bedre varmeøkonomi og et mere behageligt indeklima. Klager medlemmer af andelsforeningen over, at der er fodkoldt i lejlighederne eller over støj, bør foreningen overveje at efterisolere mellem etagerne.

Få tilbud på isolering mellem etagerne

Andelsboligforeninger skal have fat i et isoleringsfirma med speciale i indblæsning af isolering, for at opnå det bedst mulige resultat og få så kompetent rådgivning som muligt. Send en beskrivelse af jeres opgave ind til Andelsportal.dk – vi sætter jer i kontakt med tre isoleringsfirmaer og foreningen modtager tre uforpligtende og gratis tilbud inden for tre dage.

Bestil tre tilbud på isolering af etageadskillelsen »

Indblæsning af isolering mellem etagerne

Isolering mellem etagerne i andelsforeningen kan foregå gennem indblæsning af isoleringsmateriale i hulrummene mellem loft og gulv. Isoleringen skal blæses ind i hulrummene mellem etagerne, så får I effektivt isoleret, både mod kulde, træk, fugt og støj. Isoleringsmaterialet vil ofte være granulat af forskellig slags, så som papiruld eller mineraluld.
Varmetabet op mod loftet kan være temmelig stort og blive dyrt for andelshaveren. Ligeledes kan kulden trække op fra kælderen og skabe gener for andelshaveren i stueetagen. Og er der ikke ordentligt isoleret mellem de forskellige etager, kan man risikere både at fyre for overboen og lytte med på musikken fra underboen. Her kan en efterisolering af etagerne gøre underværker.

Isolering af etageadskillelse behøver ikke være besværligt

En metode til at efterisolere etageadskillelsen kan være at bore huller fra oven i hvert spærfag. Isoleringen fyldes ned mellem spærene, og der lukkes igen. Det kan foregå stort set uden gener for beboerne i lejligheden. En anden mulighed er at fjerne et gulvbræt midt på gulvet og sprøjte isoleringen ud mod hjørnerne herfra. Det kræver lidt mere af andelshaveren, da fodlisterne skal afmonteres og efterfølgende males og fuges.
Få den rette rådgivning om isolering af andelsforeningen – send jeres opgave ind nu og modtag tre tilbud fra isoleringsvirksomheder – helt gratis og uden forpligtelser.

Kom i gang nu – Bestil tre tilbud på isolering »

Så hurtigt kan man få 3 tilbud på isolering af etageadskillelser

Beskriv kort din byggeopgave, som du ønsker at få udført

Vores serviceafdeling, kontakter dig telefonisk

Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

Beskriv kort din byggeopgave, som du ønsker at få udført

Det siger andre andelsboligforeninger
 • Det gik let og smertefrit. Vi sendte en ret specificeret forespørgsel ud på, hvad vi søgte hos en valuar og fik leveret nogle tilbud indenfor dette.
  AB Paludan Müllers Vej 5-7
 • Det har været fint, der var respons og vi fik 3 tilbud på dørtelefoner. Oplevelsen var at det fungerede. Vi fik de tilbud vi havde bedt om.
  Andelsforeningen Dronningensgade 15
 • Jeg var meget positivt overrasket over, at der var en person, der ringede og uddybede opgaven. Det er jo en gratis service. Det gav os mulighed for, at få overblik over prisniveauet på opgaven.
  AB Nørrebrogade 66-70
Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud