Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Facaderenovering af andelsboligforening

Facaderenovering giver et kæmpe løft til jeres andelsboligforening. Hold ejendommen både sund og smuk. Her på Andelsportal.dk kan I få 3 gratis tilbud på facaderenovering.

 • Nemt – Indsend opgaven online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Håndværkere i hele landet
Se hvor enkelt det er

Facaderenovering – som at få en ny ejendom

Trænger facaden i jeres andelsboligforening til et ansigtsløft? Renovering af facaden giver et helt nyt udtryk til ejendommen – og holder murværket sundt og pænt. I kan vælge at føre bygningen tilbage til dens oprindelige udseende eller at gå efter et nyt, moderne udtryk. Det afhænger af, hvilken type facadeløsning I går efter.

Facaderenovering og energiforbedringer

Facaderenovering kan være en ren kosmetisk og arkitektonisk opgradering af facaden. Eller det kan medføre udvendig efterisolering af facaden og udskiftning af vinduer for at optimere husets klimaskærm og opnå energiforbedringer. Isolering af facaden giver store besparelser på varmeregningen.

Få tilbud på facaderenovering nu

Ønsker I tilbud på facaderenovering, så send en beskrivelse af opgaven ind – så modtager I tre uforpligtende tilbud på facaderenovering fra dygtige murere, malere eller entreprenører. Bestil tilbud på facaderenovering
Skal I have lavet en facaderenovering, bør I være opmærksomme på, at facaden efterfølgende skal leve op til skærpede energikrav. Ydervæggen skal opfylde isoleringskravene.

Hvilke muligheder for facaderenovering er der?

 • Højtryksspuling
 • Kemisk afrensning
 • Sandblæsning
 • Vandskuring
 • Filtsning
 • Pudsning
 • Maling
 • Forskellige former for facadebeklædning

Hvorfor trænger facaden til at blive renoveret?

Det danske klima er hårdt ved husets facade. Det er de forholdsvis varme somre, frostkolde vintre med sne, og skiftet mellem frost og tø i vintermånederne, samt regn og blæst, der slider på facaden. Send en beskrivelse af jeres facaderenovering og modtag tre tilbud snarest.

Hvem udfører facaderenoveringer?

Hvilke faggrupper, I skal have i gang, afhænger af den facadeløsning, som I vælger. Ofte vil flere fagfolk være involveret i renovering af facaden: Murere, malere, stilladsarbejdere, blikkenslagere, tømrere og mange flere.
Få tilbud på jeres renoveringsprojekt nu – det er gratis, det er nemt og uden forpligtelser for jer. Send jeres opgave ind og modtag 3 uforpligtende tilbud inden for tre dage.

Kom godt i gang, bestil tre tilbud nu »


Så simpelt indhenter foreningen tilbud på facaderenovering

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Det siger andre andelsboligforeninger

AB Paludan Müllers Vej 5-7

Det gik let og smertefrit. Vi sendte en ret specificeret forespørgsel ud på, hvad vi søgte hos en valuar og fik leveret nogle tilbud indenfor dette.”

Andelsforeningen Dronningensgade 15

Det har været fint, der var respons og vi fik 3 tilbud på dørtelefoner. Oplevelsen var at det fungerede. Vi fik de tilbud vi havde bedt om.

AB Nørrebrogade 66-70

“Jeg var meget positivt overrasket over, at der var en person, der ringede og uddybede opgaven. Det er jo en gratis service. Det gav os mulighed for, at få overblik over prisniveauet på opgaven.”

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere