Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Elevator i andelsboliger

Det er faktisk nemmere og billigere end hvad mange tror, at få en elevator i ældre etageejendomme. Her på Andelsportal.dk kan I få uforpligtende tilbud på en elevator til jeres ejendom.

  • Nemt – Indsend opgaven online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Elevatorfirmaer i hele landet
Se hvor enkelt det er

Elevatorer i andelsforeninger

Elevatorer kan være nødvendige og vigtige, da der kan være beboere i ejendommen, der er dårligt gående og ikke selv magter at gå op ad trapperne, når den pågældende andelshaver skal ind i sin lejlighed. Udviklingen af elevatorer er stødt stigende, og der er mange forskellige typer elevatormodeller at vælge imellem.

Elevatorer kan hjælpe jeres andelsforening med:

  • at forøge livskvaliteten hos de ældre i ejendommen, kørestols- og rollatorbrugere samt gangbesværede 
  • at gøre hverdagen nemmere for andelsbolighaverne 
  • at se mere moderne og fin ud indvendigt eller udvendigt
  • at forøge andelenes værdi
  • at få de andelshavere, der har problemer med at gå, til fortsat at blive boende i ejendommen

Det gør hverdagen nemmere

Elevatorer i jeres andelsforening vil gøre hverdagen langt nemmere for de folk, der måtte have problemer med at gå op ad trapper selv. Manglende elevatorer i ejendommen kan være en årsag til, at de på sigt bliver nødsaget til at flytte fra ejendommen – også selvom de måske ikke har lyst til det. Elevatorer er også behjælpelige på anden vis. Har man gjort et stort indkøb, der er besværligt at fragte op ad trapperne, er det en stor luksus at have elevatoren i den pågældende situation. Ligeledes er en elevator også gunstig i forbindelse med at få barnevogne, møbler, flyttekasser osv. fragtet op. Ydermere kan elevatoren også hjælpe ejendommens beboere med at komme ned i vaskekælderen samt op på et eventuelt tørreloft.

Dygtige leverandører med stor viden om elevatorer

Andelsportal.dk har et netværk af leverandører, der har specialiseret sig indenfor elevatorer. Når der skal foretages en elevatoropgave, er der en række forhold, man skal være opmærksom på. Først og fremmest skal der indhentes en godkendelse fra myndigheder, der skal laves projektering og udarbejdes statiske beregninger.

Vores leverandører sidder klar til at kunne hjælpe jeres andelsforening med gode tilbud på elevatorer. Det er en fordel at have flere tilbud på hånden, så foreningen kan nærstudere de pågældende tilbud grundigt og finde den bedste løsning til netop jeres andelsforening.

Flere ældre ejendomme får lavet elevatorer

Flere og flere ældre ejendomme er begyndt at få lavet elevatorer i opgangen. Det har siden 2008 været muligt at få elevatorer i ældre etageejendomme. Får man installeret en elevator i sin andelsforening, så vil priserne på lejlighederne i ejendommen også stige, da elevatorer er en forbedring, der øger ejendommens samlede værdi, hvilket er attraktivt for andelsforeningen, men også for andelshaverne.

Dette er det også en fordel for høje etagebygninger, som går helt op til femte sal. Det kan være en lang kamp mod trapperne at komme helt derop, og her ville en elevator være skøn at have for andelshaverne. Elevatorerne kan installeres ved køkkentrappen, hovedtrappen og udvendigt i form af et elevatortårn, så der er altså en lille håndfuld af muligheder for at få en elevator i netop jeres andelsforening. Slutteligt er udgifterne til en elevator på eksempelvis køkkentrappen lavere, end mange tror.


Det er nemt at få tilbud på elevatorer

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Det siger andre andelsboligforeninger

AB Paludan Müllers Vej 5-7

Det gik let og smertefrit. Vi sendte en ret specificeret forespørgsel ud på, hvad vi søgte hos en valuar og fik leveret nogle tilbud indenfor dette.”

Andelsforeningen Dronningensgade 15

Det har været fint, der var respons og vi fik 3 tilbud på dørtelefoner. Oplevelsen var at det fungerede. Vi fik de tilbud vi havde bedt om.

AB Nørrebrogade 66-70

“Jeg var meget positivt overrasket over, at der var en person, der ringede og uddybede opgaven. Det er jo en gratis service. Det gav os mulighed for, at få overblik over prisniveauet på opgaven.”

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere