Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Ejendomsservice til andelsforeningen

Træt af at vaske trapper, slå græs og skovle sne? Få 3 tilbud på ejendomsservice skræddersyet til andelsboligforeninger. Send jeres opgave ind og få tilbud nu.

 • Nemt – Indsend opgaven online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Virksomheder i hele landet
Se hvor enkelt det er

Ejendomsservice giver en velholdt andelsboligforening

Ejendomsservice kan være med til at sikre en velholdt andelsboligforening til glæde for andelshaverne både nu og på lang sigt. I slipper samtidig for nogle af de sure opgaver og forpligtelser, som livet i en andelsboligforening kan byde på, som eksempelvis snerydning, havearbejde eller trappevask.

Få tre tilbud på ejendomsservice nu

Søger I hjælp til vedligehold eller rengøring af andelsforeningen? Indhent tilbud på jeres opgave her hos Andelsportal.dk og få en god pris. Send en beskrivelse af jeres opgave ind og modtag tre uforpligtende og gratis tilbud fra leverandører af ejendomsservice. I får tilbud fra lokale leverandører, som kan tage hånd om jeres andelsboligforening, effektivt og professionelt.

Bestil tre tilbud på ejendomsservice »

Ejendomsservice er den moderne vicevært

Når I uddelegerer viceværtforpligtelserne i jeres andelsboliger til professionelle leverandører, får I en erfaren ejendomsservice-tekniker tilknyttet. Ofte er det større virksomheder, der servicerer mange ejendomme, som tilbyder ejendomsservice. Det giver jer adgang til en organisation, som sikrer jer mod problemer ved sygdom og fravær.
Hvis I indgår serviceaftale med leverandøren, kan andelshaverne altid få en hjælpende hånd med diverse praktiske problemer – mange ejendomsserviceselskaber har døgn- og tilkaldevagt. Det er i dag praktisk taget muligt at få ejendomsservice indenfor ethvert behov, som andelsboligforeninger måtte have. Mange ejendomsservicefirmaer tilbyder skræddersyede serviceløsninger, der er tilpasset den enkelte forening.

Hvilke opgaver kan ejendomsservice tage sig af?

 • Trappevask
 • Vinduespolering
 • Fejning
 • Snerydning
 • Affaldshåndtering
 • Havearbejde
 • Indvendig og udvendig vedligehold
 • Tilsyn med varme- og forsyningsanlæg
 • Overvågning af bygningsskader

Administrativ ejendomsservice

Ejendomsservice kan også være ejendomsadministration. Det vil sige, at andelsforeningen får hjælp til styring af ejendommens drift – for eksempel til regnskab, udlejning, udarbejdelse af lejekontrakter, håndtering af flyttesager, huslejevurderinger og lejeforhøjelser.

Træt af praktiske opgaver?

Send straks en beskrivelse af jeres opgaver ind til Andelsportal.dk og modtag tre gratis tilbud på ejendomsservice – der er ingen forpligtelser eller udgifter forbundet med det.

Kom i gang med ejendomsservice – Bestil tre tilbud nu »


Se hvor nemt foreningen kan få 3 tilbud på ejendomsservice

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Det siger andre andelsboligforeninger

AB Paludan Müllers Vej 5-7

Det gik let og smertefrit. Vi sendte en ret specificeret forespørgsel ud på, hvad vi søgte hos en valuar og fik leveret nogle tilbud indenfor dette.”

Andelsforeningen Dronningensgade 15

Det har været fint, der var respons og vi fik 3 tilbud på dørtelefoner. Oplevelsen var at det fungerede. Vi fik de tilbud vi havde bedt om.

AB Nørrebrogade 66-70

“Jeg var meget positivt overrasket over, at der var en person, der ringede og uddybede opgaven. Det er jo en gratis service. Det gav os mulighed for, at få overblik over prisniveauet på opgaven.”

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere