Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Brevkasseredaktører

Andelsportal.dk’s panel af eksperter svarer løbende på spørgsmål om andelsboligmarkedet, regler, lovgivning, økonomi og administration i andelsboligforeninger. Du kan her læse om de enkelte forfattere og se, hvilke spørgsmål de har svaret på.


Chris Skaarup Mortensen
Chris Skaarup Mortensen er ejer og bygningsingeniør hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Norca ApS. Firmaet er specialister i energimærkning – faktisk i sådan en grad, at de er brancheeksperter hos Andelsportal.dk.

Se tidligere svar fra Chris Skaarup Mortensen →


Emil Ozol-Ellekilde
Emil Ozol-Ellekilde er ejendomsmægler & valuar MDE, HD (F). Emil har har mere end 10 års erfaring som valuar, og er vurderingschef hos STAD Valuar. STAD Valuar har foretaget over 400 valuarvurderinger. Valuarvurderingerne udføres efter DCF-opgørelse og i overensstemmelse med både DE’s normer og retningslinjer, og Bekendtgørelse om Valuarvurderinger.

Se tidligere svar fra Emil Ozol-Ellekilde →


Advokaten

Erik Matthiesen
Jeg er advokat hos ADVODAN Helsingør og har i en årrække rådgivet om spørgsmål omkring andelsboligforeninger og om køb og salg af andelsboliger. Ligeledes har jeg speciale i retssagsbehandling, i hvilken forbindelse jeg har møderet for Højesteret. Jeg fører eksempelvis retssager om mangler ved andelslejligheder, hvilke retssager oftest føres med omkostningsafdækning via klienternes retshjælpsforsikring.

Se tidligere svar fra Erik Matthiesen →


Henrik Uhrskov
Henrik Uhrskov er erhvervskonsulent hos Alka. Han har stor erfaring som forsikringskoordinator, og har i flere årtier arbejdet med boligforeninger, herunder andelsboligforeninger. Har jeres forening brug for en samtale om jeres forsikringer, så er I meget velkomne til at kontakte Henrik Uhrskov på 40444087 eller på henrik@alka.dk.

Se tidligere svar fra Henrik Uhrskov →


Kristian Balleby

Kristian Balleby
Kristian Balleby er kundedirektør i Danske Bank/Realkredit Danmark og har siden 2013 haft det daglige ansvar for en specialistenhed på 16 personer, som alene beskæftiger sig med daglig økonomi, rådgivning og finansiering af ejer- og andelsboligforeninger, herunder rådgivning om optagelse af byggelån, fælleslån, realkreditlån samt omlægning af realkreditlån. Teamet af specialister er især optaget af at hjælpe, afdække og rådgive om foreningernes risici i byggeperioder samt hvordan finansieringen kan imødekomme en række af de sårbarheder som er til stede i alle foreninger. Han har siden 1990 beskæftiget sig med boligfinansiering, herunder også rådgivning og finansiering af private kunders køb af andelsboliger.

Se tidligere svar fra Kristian Balleby →


Finansieringsrådgiveren

Lasse Andersen
Lasse Andersen er erhvervsrådgiver i Nordea Boligforeninger, og er specialist i finansiering af andelsbolig- og ejerforeninger. Du kan kontakte ham, hvis jeres forening har brug for hjælp til finansiering af vedligeholdelses- eller forbedringsarbejder på ejendommen. I er mere end velkommen til at aftale møde med Lasse eller med en kollega fra Nordea.

Se tidligere svar fra Lasse Andersen →


Lasse Krøjsfeldt Nygaard
Lasse Krøjsfeldt Nygaard har de sidste 8 år været boligchef hos Danske Bank og er specialist i finansiering af andelsboliger. Han har beskæftiget sig med lån til andelsboliger i mere end 23 år og har også fungeret som bankrådgiver for en lang række andelshavere. Har du brug for viden om et andelsboliglån kan Lasses team af andelsboligspecialister kontaktes på andelsbolig@danskebank.dk.

Se tidligere svar fra Lasse Krøjsfeldt Nygaard →


Martin Risum
Martin Risum har arbejdet i finanssektoren siden 2008 og de sidste 3 år siddet som Andelsboligansvarlig i Danske Bank. Han er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler. Tidligere har han siddet som bankrådgiver og rådgivet omkring køb af bolig. Danske Banks andelsboligspecialister kan kontaktes på andelsbolig@kristian-balleby

Se tidligere svar fra Martin Risum →


Michelle Skovbjerg Andersen
Michelle Skovbjerg Andersen er erhvervsrådgiver i Nordea Boligforeninger, og er specialist i finansiering af andelsbolig- og ejerforeninger. Du kan kontakte hende, hvis jeres forening har brug for hjælp til finansiering af vedligeholdelses- eller forbedringsarbejder på ejendommen. Du kan altid aftale et møde med Michelle eller med en kollega fra Nordea.

Se tidligere svar fra Michelle Skovbjerg Andersen →


Nicholas Wantzin
Nicholas Wantzin er advokat og indehaver af Wantzin Ejendomsadvokater, som er eksperter inden for andelsboligret og administration af andelsboligforeninger. Til dagligt hjælper Nicholas foreningerne med administration, generalforsamlinger, vedtægter, kontrakter, byggesager, boligretssager mm. Nicholas er desuden bestyrelsesformand for Foreningen af Advokater med Ejendomsadministration (FAE) og underviser for såvel ABF og Danske Advokater.

Se tidligere svar fra Nicholas Wantzin →


Nicholas Wantzin
Nicholas Wantzin er advokat og indehaver af Wantzin Ejendomsadvokater, som er eksperter inden for andelsboligret og administration af andelsboligforeninger. Til dagligt hjælper Nicholas foreningerne med administration, generalforsamlinger, vedtægter, kontrakter, byggesager, boligretssager mm. Nicholas er desuden bestyrelsesformand for Foreningen af Advokater med Ejendomsadministration (FAE) og underviser for såvel ABF og Danske Advokater.

Se tidligere svar fra Nicholas Wantzin →


Tony Robinson
Tony er ejendomsmægler MDE, og har siden 1990 været beskæftiget som ejendomsmægler. Tony har både været afdelingschef i nogle af de store kæder, haft egne forretninger og er nu direktør i ejendomsmæglerkæden base1, som er specialister i salg af andelslejligheder og ejerlejligheder. Derudover er Tony en meget benyttet syn & skønsmand, når der er brug for sagkyndig bistand i tvister og retssager mellem købere og sælgere. Tony er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Se tidligere svar fra Tony Robinson →


Winnie Worsøe
Winnie Worsøe er projektchef hos Cobblestone, hvor hun er ansvarlig for finansiel rådgivning af andelsbolig- og ejerforeninger. Winnie har haft en lang karriere i den finansielle sektor og har blandt andet været chef i Nordea Boligforeninger og arbejdet med andelsboligforeninger siden 1998.

Se tidligere svar fra Winnie Worsøe →

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.