Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

WC-gulv reparation

Jeg ville være meget taknemmelig hvis I kunne svare mig på to spørgsmål. 1. Vi har haft en udskiftning af vandrør i ejendommen, og der er efterladt huller i væg og loft. Ingeniøren, som skulle sørge for at alt var efterladt som det skulle, sagde at det ikke var noget de skulle lave. Kan dette være rigtigt? 2. Angående vandlås på badeværelset der skal udskiftes pga. lækage ned til underboen, er det så andelsforeningen eller er det lejeren der skal betale? Der er terrazzogulv, og der kommer til at være beton i stedet for rundt om vandlåsen, efter denne er udskiftet. Har vi krav på at de lægger terrazzo på igen, så gulvet ligner sig selv igen?

Vores svar fra

For at kunne svare kræver det mange flere informationer.

Det kommer an på hvad der er aftalt i projektet – hvor meget A/B skal stå for oh hvor meget de enkelte andelshavere skal stå for.

En vandlås skal typisk udskiftes af udlejer i forhold til en lejer. Hvis det er en andelshaver står han selv for det.

En lejer har ikke krav på at der lægges terrazzo igen. Beton er tilstrækkeligt.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.